Favn Natali mazilo proti strijam, 150 mL

<p>Natali mazilo preprečuje in zmanj&scaron;uje nastanek strij, koži povrne čvrstost in mehkobo, izbolj&scaron;uje prožnost kolagenskih vlaken in pospe&scaron;uje regeneracijo.</p>

Natali mazilo preprečuje in zmanjšuje nastanek strij, koži povrne čvrstost in mehkobo, izboljšuje prožnost kolagenskih vlaken in pospešuje regeneracijo.

904694 18712

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 4
Ocena izdelka:
Zdenka **** 14. 08. 2020 16:14
Mazilo sem začela uporabljati v času prve nosečnosti in po njej. Vsakodneven nanos na kožo rastočega... Preberi več
Nina **** 13. 02. 2019 15:14
Favn natali mazilo proti strinjam uporabljam sedaj že v drugi nosečnosti in sem super zadovoljna. Je... Preberi več
Anja **** 22. 09. 2018 17:04
Fan natali mazilo proti strinjam uporabljam že 2 meseca za 1 dnevno mazanje proti nosečniški mi stri... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Natali mazilo spada med izdelke, ki imajo negovalen učinek, ima viden izravnalen učinek na nastajanje strij in deformacijo kožne strukture, ob enem pa lajša tudi že nastala področja s strijami. Mazilo Favn lajša in korigira že nastale strije, izboljšani sta predvsem čvrstost in vitalnost površine kože, kamor je to brzvodno mazilo tudi nanešeno.

Mazilo Natali je obogateno tudi z nekaterimi izvlečki, med drugim tudi izvčekom ognjiča, laškega smilja, bogatijo pa jih tudi nekatera olja ter masla, ki so obogatena z lipofilnimi zaščitnimi komponentami.

Prisotnost vitamin A, C ter E daje izdelku posebno antioksidativno moč.

Mazilo Natali ter njene prednosti

  • zboljšuje prožnost kolagenskih vlaken,
  • pospešuje regeneracijo,
  • preprečuje in zmanjšuje nastanek strij, koži povrne čvrstost in mehkobo
  • ne vsebuje barvil, konzervansov, umetnih arom
  • izdelek je 100 % naravnega izvora
  • izdelek je dermatološko testiran
  • mazilo primerno v času nosečnosti in dojenja

Mazilo je brezvodno, kar pomeni, da ne vsebuje veliko vlage, vsebuje pa ečji del zaščitne lipofilne komponente - trigliceride, ki pripomorejo k regeneraciji kožne površine, posledično je izboljšana vitalnost ter čvrstost površine kože.

Uporaba mazila Natali

Natali mazilo nanesite po potrebi na telo, obraz in občutljivo kožo dojenčka. Primerno tudi v času nosečnosti in dojenja.

Sestava mazila

100 % naravno brezvodno mazilo iz karitejevega, kakavovega, babassu in mangovega masla, z jojobinim oljem, izvlečkom ognjiča, vitamini A, C, E ter z eteričnim oljem smilja - Imortelle (ECOCERT).

Ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom.

Delovanje mazila

Mazilo vsebuje predvsem lipidne komponente - to so komponente, ki so podobne tistim kožnim. Prav uporaba lipidov v mazilih z dodatno zdravilno močjo zelišč daje kozmetičnemu izdelku sposobnost regeneracije kože, saj se lipidi vgradijo v kožno strukturo, jo tako negujejo in popravljajo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ugotavljanje raka na želodcu

• Zdravnik vas bo napotil na endoskopijo, pri kateri preiskovalec  tanko upogljivo cevko pregleda želodčno sluznico. Če opazi spremembe, odvzame vzorec tkiva
za histološko preiskavo, s katero odkrivamo morebitne rakave celice.

• Morda vas bodo poslali tudi na kontrastno preiskavo z barijem, pri kateri boste zaužili mešanico tekočega barija, ki bo omogočil jasen prikaz želodca na rentgenski sliki.

• Oddati boste morali vzorec krvi za odkrivanje morebitne slabokrvnosti, ki bi jo povzročila krvavitev iz želodčne sluznice.

• Če z opisanimi preiskavami ugotovimo raka na želodcu, moramo z nadaljnjimi preiskavami, tako slikovnimi (CT) kot krvnimi, odkriti morebitne oddaljene zasevke.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja