Filorga Age Purify fluid z dvojnim delovanjem, 50 mL

Filorga Age Purify fluid z dvojnim delovanjem iz vaše kože odstranjuje vidne znake staranja in jo uspešno zaščiti pred novimi nepravilnostmi. Filorga Age Purify fluid z dvojnim delovanjem iz vaše kože odstranjuje vidne znake staranja in jo uspešno zaščiti pred novimi nepravilnostmi.
32851 32851
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Age Purify fluid z dvojnim delovanjem iz vaše kože odstranjuje vidne znake staranja in jo uspešno zaščiti pred novimi nepravilnostmi.

Kdaj uporabiti fluid z dvojnim delovanjem?

  • če imate mešano kožo
  • če imate mastni kožo
  • če se na vaši koži pojavljajo nepravilnosti
  • če že lahko zaznate prve vidne znake staranja

Delovanje Filorga Age Purify fluida z dvojnim delovanjem

Napredna formulacija fluida z dvojnim delovanjem, je izdelana v sodelovanju dermatologov in estetskih kirurgov. Prinaša popolnoma inovativno kombinacijo sestavin, ki ciljano delujejo na vidne znake staranja in so ob tem primerne za nanos na mastno ter mešano kožo z nepravilnostmi.

Z nanosom Filorga Age Purify fluida z dvojnim delovanjem boste na koži ustvarili zaščitno plast, ki onemogoči zunanjim dejavnikom, da bi vplivali na vašo kožo.

Zaradi kompleksa Hyaluro-Youth CX, ki je sestavljen iz hialuronske kisline, peptidov in glikopeptidov, bo vaša koža bolj napeta in brez vidnih gub.

Drugi kompleks v fluidu z dvojnim deloanjem Filorga je kompleks Dermo-Rescue CX. Ta kompleks s pomočjo petih vsebovanih kislin na koži naredi mikropiling. Na akne, ogrce in razširjene pore pa učinkovito deluje matirajoči agens, ki ob tem kožo tudi matira. Kompleks vsebuje tudi cink.

V fluidu pa se nahaja tudi eksopolisaharid, ki poskrbi za sodobno žensko v urbanem okolju. Njegova sposobnost zaščite kože pred onesnaževanjem in težkimi kovinami, kožo zavaruje pred nastajanjem novih nepravilnosti.

Uporaba fluida Filorga

Za doseganje najboljših učinkov fluida z dvojnim delovanjem, vam svetujemo, da ga uporabite po nanosu seruma. Poskrbite, da se je serum vpil v kožo in nato z nežnimi gibi nanesite tudi fluid. Primeren je za zanos po celotnem obrazu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov