Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem, 75 mL

Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem je odlična za nego zrele kože, ki je mastna ali mešana in potrebuje le najboljšo nego, da izgleda mladostno in sveže. Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem je odlična za nego zrele kože, ki je mastna ali mešana in potrebuje le najboljšo nego, da izgleda mladostno in sveže.
32852 32852
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem je odlična za nego zrele kože, ki je mastna ali mešana in potrebuje le najboljšo nego, da izgleda mladostno in sveže.

Karakteristike maske z dvojnim delovanjem Filorga Age Purify

  • primerna za zrelo kožo
  • odlična za nego mešane in mastne kože
  • vsebuje belo glino
  • vidni rezultati že v sedmih dneh

Delovanje Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem

Čeprav bi mislili, da koža v zrelih letih ne povzroča več težav, se veliko žensk po dopolnjenem štiridesetem letu srečuje s hormonskimi aknami. Le-te so najpogostejše na predelu čeljusti oziroma na U območju. Seveda pa pri teh letih tudi ne moramo ubežati prvim vidnim znakom staranja.

Ker si koža zasluži le najboljše vam svetujemo uporabo maske z dvojnim delovanjem Filorga Age Purify. Maska je primerna za mešano in mastno kožo. Ponaša se z kremasto glineno teksturo, ki čisti in vlaži kožo. Takoj po nanosu boste občutili svežino na obrazu. Zelo učinkovite so sestavine maske z dvojnim delovanjem na koži, ki se sveti zaradi pretiranega izločanja sebuma.

Maska z dvojnim delovanjem vsebuje kompleks Hyaluro-Youth CX. Kompleks, ki učinkovito deluje na vidnost gub in gladi kožo, je sestavljen iz hialuronske kisline, peptidov in glikopeptidov.

Kompleks Dermo-Rescue CX s pomočjo petih kislin naredi mikropiling kože. Vsebuje tudi cink in matirajoči agens, ki deluje na akne, ogrce ter oža pora. Hkrati pa poskrbi tudi za mat videz kože.

Za manj opazne pore skrbi naravni izvleček gume iz pistacijevega lesa, ki čisti in oža pore. Filorga Age Purify maska z dvojnim delovanjem je obogatena z belo glino, ki vpije pretirano izločen sebum in nemudoma matira kožo.

Uporaba maske Filorga

Najprej temeljito očistite obraz. Izdatno količino maske nanesite na obraz in naredite debel sloj. Izognite se predelu okoli oči. Masko pustite na obrazu deset minut in se prepustite prijetnim občutkom. Ko maska opravi svojo nalogo jo po desetih minutah temeljito izperite.

Svetujemo, da masko uporabite dvakrat na teden in počakate na prve vidne učinke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja