Filorga NCTF Reverse Mat regenerativni fluid, 50 mL

Filorga NCTF Reverse Mat regenerativni fluidje intenzivno obnavljajoča formulacija, ki je namenjena globinski regeneraciji kože in vsebuje koncentriran NTCF kompleks. Filorga NCTF Reverse Mat regenerativni fluidje intenzivno obnavljajoča formulacija, ki je namenjena globinski regeneraciji kože in vsebuje koncentriran NTCF kompleks.
9787 9787
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga NCTF Reverse Mat regenerativni fluidje intenzivno obnavljajoča formulacija, ki je namenjena globinski regeneraciji kože in vsebuje koncentriran NTCF kompleks.

Izdelek je izredno kvaliteten, narejen v Filorga francoskih laboratorijih. Namenjen je intenzivni obnovi kože obraza, predvsem pa je pomemben njen anti age učinek regeneracije kože.

Namen mat regenerativnega fluida je predvsem njegov anti age učinek, nakar sledi tudi intenzivno matiranje površine kože. Koža se ne sveti zaradi produkcuje dermalnega sebuma.

Fluid je primerne, homogene mat teksture, ki koži vrača sijaj in lepoto.

Kako uporabiti izdelek Filorga NCTF Reverse Mat fluid?

Izdelek je potrebno nanesti na predhodno očiščeno kožo obraza, saj je le tako privzem aktivvnih učinkovin kar se da popoln. Regenerativni fluid vedno nanašajte zjutraj ali pred večernim počitkom. 

Da bi bila nega še bolj temeljita in intenzivna, na obraz po intenzivnem čiščenju nanesite NTCF serum ali negovalni losjon, šele nato uporabite fluid. Tako bo vaša koža resnično dobro zaščitena pred delovanjem dejavnikov staranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Demenca

Ali in kako lahko nastanek demence preprečite?
Navodil, kako bi lahko zagotovo preprečili nastanek vseh oblik demence, ni. Pomembno pa je, da se bolezni in vseh njenih posledic zavedamo ter delujemo preventivno v smislu preprečevanja bolezni srca in ožilja tako, da skrbimo za zdrav način življenja (ustrezna prehrana, redna telesna dejavnost, redne kontrole pritiska in krvnih maščob v krvi, sladkorja ... ) ter nenehno intelektualno udejstvovanje. Dokazano je namreč, da se demenca manj pojavlja pri bolj izobraženih ljudeh in da se pri njih tudi kasneje pojavi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov