Filorga Global-Repair Essence intenzivni hranilni losjon, 150 mL

Filorga Global-Repair Essence intenzivni hranilni losjon je intenzivni losjon, namenjen globinskemu hranilnemu učinku, losjon je namenjen pripravi kože na nadaljno nego s Filorga proizvodi. Filorga Global-Repair Essence intenzivni hranilni losjon je intenzivni losjon, namenjen globinskemu hranilnemu učinku, losjon je namenjen pripravi kože na nadaljno nego s Filorga proizvodi.
19200 19200
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Global-Repair Essence intenzivni hranilni losjon je intenzivni losjon, namenjen globinskemu hranilnemu učinku, losjon je namenjen pripravi kože na nadaljno nego s Filorga proizvodi.

Intenzivni faktorji kozmetičnega izdelka

SUPER-HRANILA

Superceramidi, pridobljeni s pomočjo znanstvenih raziskav, so enaki tistim, ki jih naravno najdemo v koži, in lahko nadomestijo ceramide v koži sami. Na epidermalne lipide se pritrdijo z namenom, da koži povrnejo pregradno funkcijo in funkcijo zaščite.

Super-omega, ki  izvira iz olja jegliča in olja jojobe, krepi hidrolipidni film, pospešuje obnovo celic in revitalizirajo kože.

Olje kamelije, bogato z vitaminom E, skupaj z oljem borage, ki vsebuje velike količine vitaminov A, D in K, ustvarjajo koktajl super vitaminov, ki povečajo obrambno sposobnost kože in ustvarijo regeneracijski učinek.

MESO-FAKTORJI

Global-Repair je obogaten s patentirano Filorgino formulo NCEF, ki se uporablja v mezoterapiji za injiciranje in vsebuje 50 polirevitalizirajočih sestavin: vitamini, antioksidanti, ko-encimi itd. za obnovo kože, polt pa ob nanosu ostane sveža in svetleča.

Celični Boosterji 

Hyaluro-booster - inkapsulirana hialuronska kislina s konjakom ima močne higroskopske lastnosti - nabrekne in poudari predele, kjer je koža postala neizrazita, pomaga izravnati gube in zagotovi takojšen gladek učinek.

Kolagen Booster - peptidni kompleks, ki spodbuja kolagen, spodbuja endogeno regeneracijo, da se obnovi in ​​prestrukturira. Koža ostane čvrstejša in gostejša.

Clear-booster - močan kompleks petih aktivnih sestavin (azeloglicin, niacinamid, alfa-bisabolol, vitamin C in fitinska kislina) z ultra usmerjenim sistemom za vektorizacijo dovaja aktivnih snovi na ciljno območje temnih peg za intenzivno odstranjevanje pigmentov. Temne lise so zmanjšane, polt pa je vidno bolj enakomerna.

Adipo-booster - rastlinski izvleček, pridobljen iz korenine potonike, je bogat z oligosaharidi, ki pospešujejo shranjevanje lipidov v adipocitih. Posledično maščobno tkivo postane debelejše, volumen kože se obnovi in ​​lastnosti se na novo opredelijo.

Uporaba losjona za intenzivno nego

Losjon nanesite zjutraj in / ali zvečer na čisto kožo, preden nanesete serum ali kremo, nanesite ga z dlanjo ali z blazinico na celoten obraz, dokler se izdelek popolnoma ne vpije. Ne izpirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Napoved poteka bolezni je večinoma dobra, saj bolezen ne ovira običajnega družinskega in poklicnega življenja.

Pri manjšern delu bolnikov pa je potek bolezni hujši, kljub temu pa lahko z ustreznim zdravljenjem in rednimi gibalnirni vajami lajšamo bolečine in ohranjamo gibljivost sklepov ter preprečujerno deformacijo hrbtenice.

Ocenjujejo, da zaradi hudega poteka bolezni invalid postane približno vsak dvajseti boinik.

Nesteroidna protivnetna zdravila oziroma nesteroidni antirevmatiki so zdravila, ki zmanjšujejo bolečino in vnetje.

Še posebej so primerna za lajšanje tovrstnih težav v mišicah, sklepih in vezeh. Zavirajo nastajanje
prostaglandinov, ki sodelujejo pri nastanku vnetja.

Znana nesteroidna antirevmatika sta na primer ibuprofen in naproksen. Med pogostejšimi stranskirni učinki je
predvsem draženje želodčne sluznice, zaradi česar lahko nastanejo vnetje in razjede.

Pri predvidenem dotgotrajnejsem zdravljenju zato pogosto priporočajo sočasno jemanje zdravil za zdravljenje razjed na želodcu v preprečevalnem odmerku. Pomemben stranski učinek so tudi alergije. Alergična reakcija se lahko pokaže s kožnim izpuščajem ali oteklinami. Pri bolnikih z astmo ali z boleznijo ledvic je zdravila treba jernati previdno, saj lahko poslabšajo osnovno bolezen.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov