Thalgo Men Cleansing čistilni gel, 150 mL

<strong>Thalgo Men Cleansing čistilni gel je primeren za moške, ki iščejo koži prijazno sredstvo za čiščenje obraza.</strong> Thalgo Men Cleansing čistilni gel je primeren za moške, ki iščejo koži prijazno sredstvo za čiščenje obraza.
19161 19161

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Men Cleansing čistilni gel je primeren za moške, ki iščejo koži prijazno sredstvo za čiščenje obraza, primerno za vsakodnevno uporabo, in s katerim lahko očistijo svojo kožo in hkrati z nje odstranijo odvečno maščobo.

Thalgo Men Cleansing čistilni gel vsebuje

Blue Vital Algae Cefalin - Kožo oskrbi z energijo, preprečuje stres na celični ravni, spodbuja obnovo celic in se bori proti prvim znakom staranja.

Derivati glukoze - Popolnoma očistijo tudi najbolj občutljivo kožo. Ne poškodujejo hidrolipidnega sloja kože.

Uporaba Thalgo Men Cleansing čistilnega gela

zjutraj ali zvečer pred britjem manjšo količino gela v dlani razpenite z vodo. Nato s peno očistite obraz in ga na koncu izperite. Vsi gospodje, ki se jim mudi, ga lahko uporabijo tudi pod prho.

Peneči se gel prosojne modre barve, rahla moška dišava: saden, pikanten vonj z notami lesu in mošusa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Osteoporoza je bolezen, ki pogosteje prizadene ženske kot moške. Pri ženskah v menopavzi je pogostejša od srčnožilnih bolezni, kapi, sladkorne bolezni ali raka dojk. Kosti so oslabljene in se zato lahko zlomijo že ob manjših obremenitvah. Osteoporozo spremljajo tudi bolečine. Bolezen lahko omeji vsakdanje dejavnosti prizadete osebe, pridruženi zapleti bolezni pa so lahko življenjsko nevarni.

Za osteoporozo je značilno zmanjšanje kostne mase pod določeno mejo in posledično zmanjšanje čvrstosti kosti. Posledica so patološki zlomi kosti, kot je na primer zlom reber pri kašlju ali zaradi objema. Najnevarnejši zaplet osteoporoze je zlom kolka oziroma zlom vratu stegnenice.

Osteoporozo moramo zato jemati resno in se truditi, da bi jo preprečili, če je to le mogoče. Bolezen se redkeje pojavlja pri temnopoltih, ker je njihova gostota kosti višja. Pojavlja se tudi pri moških, vendar redkeje irr običajno tudi pozneje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja