Filorga Hydra Filler Mat krema, 50 mL

Filorga Hydra Filler Mat krema je inovatien kozmetičen izdelek s kremno teksturo brez olja, ki združuje močan efekt hialuronske kisline s popolnim kompleksom, ki intenzivno vlaži kožo in razkrije vso lepoto kože. Filorga Hydra Filler Mat krema je inovatien kozmetičen izdelek s kremno teksturo brez olja, ki združuje močan efekt hialuronske kisline s popolnim kompleksom, ki intenzivno vlaži kožo in razkrije vso lepoto kože.
20225 20225
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Hydra Filler Mat krema je inovatien kozmetičen izdelek s kremno teksturo brez olja, ki združuje močan efekt hialuronske kisline s popolnim kompleksom, ki intenzivno vlaži kožo in razkrije vso lepoto kože.

Filorga Hydra Filler Mat krema je priporočljiva za kombinirano (mešano) do mastno kožo, ki potrebuje optimalno vlago in prijeten mat zaključek.

Ta kremni gel z ultra svežo in udobno teksturo združuje:

- Hydration osvežilni kompleks: močan duo hialuronske kisline, ki prehaja kožno tkivo z namenom večplastne hidracije in z učinkom regeneracije in filler efekta. Hkrati vzporedno ekspolisaharhid obnavlja zaščitno bariero in zaščitno vlogo kože ter tako omeji izhlapevanje vlage skozi ves dan.

- Popravek kožne polti z mat učinkom: tehnologija bio-glajenja, povezana z NCTF kompleksom, ki sprošča regenerativne aktivne sestavine za izboljšanje same teksture kože. Hkrati krema pripomore pri zmanjševanju velikosti por, medtem ko proteaza zagotavlja nežno encimsko piling nego, da bi razkrila sijaj kože.

Rezultati so vidni že s prvo aplikacijo kozmetičnega izdelka: koža je intenzivno navlažena ter prijetno vibrantna. Po nekadnevnih aplikacijah izdelka je tekstura kože gladka, pore so zategnjene in izginejo, polt je čista.

Nekomedogeno. Brez silikonov in brez olj

Uporaba kozmetičnega izdelka

Nanesite zjutraj in zvečer na obraz in vrat.

Indikacija: Za vlaženje kombinirane do mastne kože

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov