Dr. Temt Azulen tonik koncentrat, 100 mL

Dr. Temt Azulen tonik koncentrat je kozmetičen izdelek primeren za intenzivno delovanje na predelih neelastične kože, jo regenerira, neguje naredi zopet privlačno. Dr. Temt Azulen tonik koncentrat je kozmetičen izdelek primeren za intenzivno delovanje na predelih neelastične kože, jo regenerira, neguje naredi zopet privlačno.
19392 19392

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Azulen tonik koncentrat je kozmetičen izdelek primeren za intenzivno delovanje na predelih neelastične kože, jo regenerira, neguje naredi zopet privlačno. Je optimalna nega za dosego sveže in navlažene kože. Koža postane uravnovesena in izgleda vitalna in polna energije.

Učinkovine Dr. Temt Azulen tonika

gvajazulen, pomirjajoče olje sivke, denaturirani alkohol

Uporaba Dr. Temt Azulen tonika

 

Dr. Temt Azulen tonik je dostopen v obliki koncentrata, ki ga je potrebno pred uporabo še pripraviti. Pripravite 2 litra tonika in sicer tako, da zmežate celotno 100 mL količino koncentriranega tonika, dodajte 500 mL etanola in 1400 mililitrov vode, ter dobro premešajte, da se sestavine homogenizirajo ter pričnite z uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

• Izvajajte vaje z nošenjem teže, ki vas prisili, da delate proti gravitaciji. To so lahko vaje za vzdržljivost ali vaje z uporom, kot so hoja, tek, ples, hoja po stopnicah, dviganje uteži in telesne vaje za krepitev moči. In ne pozabite na vrtnarjenje! Neka študija, v kateri so spremljali 3310 žensk, starih 50 let in več, je ugotovila, da je vrtnarjenje takoj za treningom z utežmi, ko gre za zmanjšanje tveganja osteoporoze.

• Izberite programe, ki so usmerjeni v trup, kot so pilates, joga ali taj či. Pri teh raztezate in krepite vse mišice trupa, vključno s trebuhom, hrbtom in rameni, s čimer lahko sprostite boleč spodnji del hrbta.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja