Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice, 2x5 mL

<strong>Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice&nbsp; je prva inovativna nega namenjena negovanju ustnic ter predelov okoli ust. To je vrhunski medicinski tretma iz laboratorijev Filorga.<br></strong> Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice  je prva inovativna nega namenjena negovanju ustnic ter predelov okoli ust. To je vrhunski medicinski tretma iz laboratorijev Filorga.
27830 27830

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice je set dveh aplikatorjev namenjenih za negovanje ustnic oziroma področja okoli njih. Aplikatorja predstavljata dve specifični formulaciji, ki sta oba pripravljena za specifično nalogo.

Eden izmed aplikatorjev je namenjen zabrisanju gub in gubic, ki se na tem področju zelo rade pojavljajo okoli ust in so naprijeten znak staranja, ki si ga ne želite. Gubice okoli ust so nekaj zadnjega, ki bi si poslovna ženska želela. Aplikator vsebuje hialuronsko kislino, ki je namenjena intenzivnemu vlaženju kože obraza;

Aplikator za ustnice pa je primeren za negovanje ustnic, ki jih intenzivno vlaži ter kožo po potrebi tudi prijetno zgladi, KOža ustnic je tako prijetno gladka.

Glavne sestavine Filorga Lip-structure 2v1aplikatorjev

Področje okoli ustnic:

peptid matrixyl synthe 6: je peptidna komponenta, namenjena pospeševanju sinteze strukturnih proteinov, ki pripomorejo k filler efektu. Tako je koža na izgled bolj polna, gube pa so posledično zabrisane.

novhyal: je namenjen pospeševanju proizvodnje hialuronske kisline na celičnem nivoju; ob enem krepi dermo-epidermalni sloj, kožo obraza učvrsti.

NCTF kronosfere s hialuronsko kislino za globinsko delovanje, pigmenti za optični učinek prikrivanja gub.

Za ustnice:

Maxilip z dolgotrajnim obnavljajočim delovanjem stimulira regeneracijo kolagena in hialuronske kisline.

Olje za vlaženje in povečanje volumna
- stimulira nadomeščanje adipocitov za povečan volumen ust.

Uporaba Filorga Lip-structure 2v1 aplikatorjev za ustnice 

Pred nanosom tretmajev Filorga nanesite na področje obraza ter področja okoli ust vašo dnevno kremo (predlagamo uporabo Filorga dnevne kreme). Sledi natančen nanos z aplikatorjem na področje okoli ustnic ter z drugim aplikatorjem Lip strusture na površino samih ustnic.

Nego za ustnice lahko ponovno nanesete čez dan, nato pa uporabite šminko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja