Filorga MESO-MASK zgladitvena maska za sijočo polt, 50 mL

<p>Izravnava polt ter ji daje sijoč izgled.</p>

Izravnava polt ter ji daje sijoč izgled.

465933 3755

Ocene in mnenja

Opis

Filorga MESO-MASK®izravnava polt ter ji daje sijoč in prijeten izgled. Zglajuje gube in zmanjšuje vse znake utrujene kože. Vsebuje 100 sestavin, od katerih je 73% aktivnih. Polisaharid ramnoza umirja iritacije, ter trenutno in dolgotrajno posvetli in izravnava polt. NTCF kompleks stimulira aktivnost celic in sintezo kolagena. Maska je nežne kremne teksture za edinstveno sproščujoče doživetje. Koži nudi osvežitev ter spočit in prijeten izgled.

KOZMEZOTERAPIJA: Vsi izdelki iz anti-age linije Filorga vsebujejo NCTF kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NTCF kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NTCF, ki sta identična s tistima v Filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Način uporabe

1x tedensko v obdobju prvega meseca, ter vsak drugi teden v času naslednjih 2-eh mesecev. Masko nanesite v debelem sloju na cel obraz vključujoč tudi področje okrog oči, vrat in dekolte. Pustite, da deluje 15 do 30 minut, nato odstranite preostanek in izperite z vodo. Nego nadaljujte z MESO-C, vitaminskim tretmajem za tonus in sijaj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost

Kadar je vzrok zaznavne naglušnosti okvara čutnic v Cortijevem organu, je danes priznana in uporabna metoda zdravljenja vstavitev polževega vsadka (kohlearnega implanta). To je elektronska proteza, ki nadomesti delovanje okvarjenih slušnih celic v notranjem ušesu tako, da spreminja zvočne valove v kodirane električne signale, ki jih slušni živec sprejme preko ganglijskih celic in jih nato prevaja po centralni slušni poti do centra v možganski skorji.

Pri trajni naglušnosti, kjer ni možnosti za zdravljenje z zdravili in operativno zdravljenje, predpisujemo slušne aparate. Le-ti so danes že močno izpopolnjeni in ojačajo zvok.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja