Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza, 125 mL

Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza je inovativni in regenerativni gel, namenjen tretiranju predvsem občutljive kože obraza. Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza je inovativni in regenerativni gel, namenjen tretiranju predvsem občutljive kože obraza.
27834 27834

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza je inovativni in regenerativni gel, namenjen tretiranju predvsem občutljive kože obraza.

Tretma deluje sinergistično, med drugim je primeren za efektivno zabrisanje gub, le-te pa so posledica mišične napetosti ter popuščanja mišičnega tonusa.

Filorga Oxygen Glow Clean gel je inovativno čistilno sredstvo, ki pripomore k intenzivnemu čiščenju kože obraza.

Tretma Filorga Oxygen Glow:

- globinsko očisti kožo

- koži vrača sijaj

- kožo globinsko regenerira

- kožo globinsko navlaži

- kožo razstruplja

Izdelek Filorga Oxygen Glow Clean gel uporabite v primeru opaženih znakov stresa, ko opazite prve vidne znake staranja in posledice onesnaženosti okolja.

Uporaba Filorga gela za čiščenje

Čiščenje kože je pomembno, saj omogoča, da se sstavine drugih Filorginih izdelkov bolje vpijejo v površino kože obraza. Da je rezultat tega tretmaja še boljši po čiščenju uporabite tudi vašo najljubšo Filorga dnevno kremo ter pred počitkom po možnosti še nočno kremo.

Gel nanesite na želeni predel obraza, ki je lahko tako suha kot tudi vlažna. Po nanosu gela obraz prijetno masirajte in vtrite gel v površino kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja