Fizio Ferjan magnezijevo olje, 100 mL

Fizio Ferjan magnezijevo olje predstavlja naravno raztopino magnezijevega klorida, ki se nahaja v kristalih, raztopljenega v vodi. Fizio Ferjan magnezijevo olje predstavlja naravno raztopino magnezijevega klorida, ki se nahaja v kristalih, raztopljenega v vodi.
944131 6711

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Marta **** 24. 06. 2018 17:22
Izdelek velja za enega najbolj uporabnih izdelkov, dober vir magnezija za regeneracijo kosti - cenov... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Fizio Ferjan magnezijevo olje predstavlja naravno raztopino magnezijevega klorida, ki se nahaja v kristalih, raztopljenega v vodi.

Izdelek je na voljo v obliki inovativne pršilke, ki omogoča enostaven nanos kozmetičnega izdelka ter njegovo dobro razporeditev. Izdelek ne vsebuje dišav ali dodatnih konzervansov, namenjenih za večjo stabilizacijo izdelka.

Magnezijev klorid je snov, ki praktično že sama od sebe ne omogoča preživetja mikrobom in drugim mikroorganizmom, zato dodajanje posebnih konzervirnih sredstev ni potrebno.

Uporaba magnezijevega pripravka

Magnezijevo olje popršite in nanesite na željen predel kože, ter prijetno vmasirajte.

Priporočeno doziranje/dan: nanesite 5 do 15 razprkov na površino kože kjerkoli na telesu.

Magnezijevega olja ne nanašajte na površino sluznic, saj je lahko občutek neprijeten. V takem primeru magnezijevo olje izperite s površine sluznice.

Način uporabe: ko izdelek popšite, tega vmasirajte in pustite delovati na površini kože do 20 minut. V primeru, da magnezijev klorid v olju kristalizira, se lahko zgodi, da je nekaj časa po nanosu olja ubčutek rahlo neprijeten. To je nekaj povsem normalnega in je posledica delovanjx kozmetičnega izdelka.

Za koga je magnezijevo olje primerno?

Magnezijevo olje je primerno predvsem za vse tiste, ki jih primanjkuje magnezijevih ionov v organizmu. Magnezijevi ioni so izrednega pomena za splošno dobro počutje organizma, sodelujejo pri številnih procesih v organizmu. Po absorbciji olja magnezij prehaja skozi celično mebrano in sodeluje pri najrazličnejših pretvorbah.

V vsakodnevni prehrani je magnezija vse manj, zato ga je potrebno nadomeščati. Pomankanje magnezija v telesu lahko povzroči številne težave in zaplete.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Pomembno je, da imajo otroci možnost aktivno prispevati k skupnosti. Pomembno je za njihov občutek lastne vrednosti, za razvoj njihove osebne in družbene odgovornosti ter za njihovo samospoštovanje. Ali to imenujemo dolžnosti ali kako drugače, je odvisno predvsem od naravnanosti staršev in njihove potrebe po redu in strukturi.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fizio Ferjan Fizio Ferjan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov