Flora balzamični roler, 50 mL

Olajša dihanje podnevi in ponoči. Olajša dihanje podnevi in ponoči.
567213 11221

Ocene in mnenja

Opis

Pripomore k boljšemu zraku v prostoru in omogoča lažje dihanje.

Za učinkovito balzamično terapijo. S 100% čistimi eteričnimi olji evkaliptusa, mirte (pomaga in deluje blagodejno), belega timijana (pomaga pri regeneraciji), bora (učinkuje regenerativno) in sivke.

Način uporabe

Večkrat na dan namažite na prsni koš in hrbet. Primerno za vso družino. Se hitro vpije in ne pušča madežev. Pred uporabo pretresti. Kozmetični izdelek, shranjujte izven dosega otroških rok. Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte v hladnem prostoru. S certifikatom BDIH. Sestavine, glej embalažo. Vsebina, 50 ml.


Poskusite tudi balzamičen električni komplet, za osvežitev zraka v prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročina pri otrocih

Kdaj morajo starši z otrokom, ki ima vročino, k zdravniku?
o Zdravnika morate poklicati ali obiskati brez odlašanja, če je otrok zmeden, se ne odziva na vaše klice, ima krče, se duši, je pomodrel in ne more do zraka.

o Enako velja, če otrok kaže znake izsušenosti ali ima krvavo rdeč izpuščajo

o Prav tako svetujemo pregled pri zdravniku, če otroku naraste temperatura s hudo mrzlico.

o če je otrok star manj kot 3 mesece in ima vročino prek 38 DC, ga mora prav tako pregledati zdravnik, saj v tej starosti dojenček le redko odgovori na okužbo z vročino.

o če ima otrok, ki je mlajši od 2let, več kot 24 ur povišano temperaturo brez znakov prehlada ali driske.

o Posvet z zdravnikom svetujemo tudi pri otrocih vseh starosti z vročino, ki preseže 40 DC ali če vročina pri otroku po treh do petih dneh ne pade. V tem času praviloma mine večina nenevarnih virusnih okužb, ki ne potrebujejo dodatnega zdravljenja.

o Prav tako mora otroka videti zdravnik, če vročina po prehodnem padcu in izboljšanju počutja spet poraste na visoke vrednosti. V tem primeru gre večinoma za zaplet, ki ga lahko oceni in razreši le zdravnik.

o Nemudoma morate poklicati zdravnika pri otroku z vročino, ki so mu morda zaradi poškodbe ali bolezni odstranili vranico. Posledica tega je izrazito slabša odpornost na nekatere bakterijske okužbe, ki so lahko smrtno nevarne, če jih ne zdravimo ustrezno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja