Flora BimBio večnamensko milo za nego telesa, 500 mL

<strong>Izdelek je namenjen dnevni higieni rok, telesa, intimnih predelov in las vašega otroka. </strong> Izdelek je namenjen dnevni higieni rok, telesa, intimnih predelov in las vašega otroka.
939269 3642

Ocene in mnenja

Opis

Dolgotrajno vlaženje, osvežujoč okus.

Izdelek je namenjen dnevni higieni rok, telesa, intimnih predelov in las vašega otroka. Nežno očisti in pusti sladek vonj.

Zahvaljujoč priročnemu dozirniku, vam izdelek omogoča enostavno uporabo in nanos ustrezne željene količine izdelka.

Način uporabe Flora BimBio večnamenskega mila

Intenzivno a nežno otroško milo nanesite na vlažno kožo ali lasišče nakar nežno vmasirajte glavo in celo telo. Temeljito sperite. Uporabiti v vsakem trenutku dneva.

Dermatološko preizkušeno. Brez sintetičnih dišav, barvil, derivatov iz nafte, PEG, parabenov, natrijev laureth sulfatov, sintetičnih sredstev za zgoščevanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Svoja otroka morata vprašati! Tudi jaz vama zdaj poskušam pomagati: dajem najboljše od sebe, morda bo uspelo, morda pa tudi ne. Toda zame in za moj razvoj je pomembno, da dobim to povratno informacijo. - Rad bi vama postavil pomembno vprašanje oziroma vaju prosil, da se sama vprašata: Zakaj počnem pravzaprav to, kar počnem? Zakaj sem tak? Seveda me skrbi in ni mi vseeno, toda zakaj rečem v tistem trenutku tisto, kar rečem? Zakaj mi je tako težko teorijo prenesti v prakso? Ali bi res rad pomagal otrokoma, da si izboljšata svojo samopodoboi Kot mama ali oče hočem imeti čisto vest. Ali pa morda vse to počnem pravzaprav zase in ne za svoje otrokei«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja