Flora krema za roke 3 sivke, 100 mL

<strong>Flora krema za roke 3 sivke je izdealna zaščita kože rok vsem, ki imajo začilno suho ter razpokano kožo rok. <br></strong> Flora krema za roke 3 sivke je izdealna zaščita kože rok vsem, ki imajo začilno suho ter razpokano kožo rok.

Ocene in mnenja

Opis

Flora krema za roke 3 sivke je izdealna zaščita kože rok vsem, ki imajo začilno suho ter razpokano kožo rok.

Pomirja in vlaži, učinkovito zaščiti kožo tok. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo celotne družine.

Nežno pomirja in vlaži; je izdelana v obliki emulzije, ki je izdelana iz treh sort 100% čistih eteričnih olj sivke, ki dajejo aromo in edinstvene koristi.

Kako uporabljati Flora kremo za roke

Nanesite tanek sloj kremnega gela na prizadeto območje in nežno vmasirajte. Ponovite aplikacijo večkrat na dan, kolikor je potrebno. Po nanosu kreme za roke le-ta ne pušča mastnega preostanka.

Izdelek vsebuje
Sestavine treh sort sivkinega eteričnega olja, kokosovo olje, sončnično olje, karitejevo maslo, eteričnega olja ylang ylang in ingver.

Izdelek ne vsebuje

sintetičnih dišav, barvil, derivatov umetnih olj, PEG, parabenov, natrijevega laureth sulfata, sintetičnih sredstev za zgoščevanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

KILA

Kila pomeni pretrganje v dimljah, dejansko pa se lahko pojavi v katerem koli delu trebuha, pri čemer vsebina - najpogosteje črevesje - izstopi skozi nenaravno odprtino v trebušni steni in povzroči oteklino, ki je boleča. Naprezanje pri dvigovanju težkih stvari ali napenjanje pri izločanju blata sta najpogostejša vzroka zanjo. Moški so bolj nagnjeni h kili v dimljah, a pojavi se lahko tudi pri ženskah. Te kile ne smete zamenjevati s preponsko kilo. Vsebino kile poskusite potisniti nazaj na njeno mesto z nežnim, vendar čvrstim potiskom navznoter in uporabo opornice ali kilnega pasu, ki jo bo zadržal na mestu. Nikakor ne uporabite kilnega pasu pri kili, ki je z roko ne morete potisniti nazaj. Zagozdena oziroma zadrgnjena kila je lahko nevarna, zato je potreben kirurški poseg.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja