Flora Zeta Free DopoPuntura gel po pikih insektov, ožigih, 20 mL

<strong>Flora Zeta Free DopoPuntura gel po pikih insektov, ožigih je inovativen pripomoček, ki je primeren za negovanje kože po pikih insektov.</strong> Flora Zeta Free DopoPuntura gel po pikih insektov, ožigih je inovativen pripomoček, ki je primeren za negovanje kože po pikih insektov.
524212 13562

Ocene in mnenja

Opis

Flora Zeta Free DopoPuntura gel po pikih insektov, ožigih je inovativen pripomoček, ki je primeren za negovanje kože po pikih insektov (čebele, ose, sršeni), ožigih meduz, ter drugih neprijetnih kožnih težavah.

Gel je namenjen za takojšnjo samopomoč pri pikih, vbodih in ožigih - pomiri pekoč občutek in srbenje in sicer takoj po neprijetnemu dogodku, ko izdelek nanesemo.

Flora Zeta Free DopoPuntura gel ni masten in ne pušča sledi na koži.

Kako uporabiti Flora Zeta Free DopoPuntura gel?

takoj nanesite na želo. Po potrebi je priporočljivo ponoviti vlogo, večkrat.

Dermatološko testiran. Brez sintetičnih dišav, parabenov, sintetičnih sredstev za zgoščevanje, naftnih derivatov.

Sestavine  Flora Zeta Free DopoPuntura gela

ekstrakt basilike *, sivke *, sleza *, Aloe * in vrbe *.
Rastline, označene z *, so nadzorovano ekološko pridelane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Opisana trojnost ima osnovo v pojmovanju vsega bivajočega. Hinduizem ima tri glavne bogove (Brahma - stvarnik, Višnu - spoznanje, Šiva - življenje), budisti trojni dragulj (buddha - razsvetljeni, dharma - dolžnost, sangha - skupnost), stari Egipt božansko trojko (Oziris, Izida, Horus), Grki tri božanske brate (Zevs - nebo in zemlja, Pozejdon - morje, Hades - podzemlje), starim Slovanom je trojnost predstavljal Triglav kot bog zemlje, vodovja in neba itd. Sumerci so poznali tri sloje prebivalstva: poljedelce, vojščake in svečenike, sodobne države pa tri veje oblasti: zakonodajno (parlament), izvršno (vlada) in sodno. Sigmund Freud je npr. osebnost pojmoval kot nenehen boj treh nasprotj, ki jih predstavljajo Id, Ego in Superego, Hegel pa je osebnost pojmoval kot um, zavest in samozavedanje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja