Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino, 10x3 g

Fluimukan prašek 600 mg (10 vrečic po 3g) omogoča pripravo tople peroralne raztopine, ki z blažilnim učinkom toplote prija telesu in lahko dodatno pripomore k okrevanju. Fluimukan prašek 600 mg (10 vrečic po 3g) omogoča pripravo tople peroralne raztopine, ki z blažilnim učinkom toplote prija telesu in lahko dodatno pripomore k okrevanju.
146535 26378

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Fluimukan prašek 600 mg (10 vrečic po 3g) omogoča pripravo tople peroralne raztopine, ki z blažilnim učinkom toplote prija telesu in lahko dodatno pripomore k okrevanju.

Prašek za peroralno raztopino Fluimukan 600 mg vsebuje zdravilno učinkovino acetilcistein, mukolitik, ki deluje sekretolitično in sekretomotorično v predelu dihal.

Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino z okusom medu in limone je indiciran za sekretolitično zdravljenje akutnih in kroničnih bronhopulmonalnih bolezni, ki jih spremlja motena tvorba in transport sluzi pri odraslih in mladostnikih, starejših od 14 let.

Priporočeno odmerjanje Fluimukan praška

odrasli in mladostniki, starejši od 14 let: 1 vrečico 1-krat na dan (kar ustreza 600 mg acetilcisteina na dan). Jemanje zdravila je po obroku.

Posebnosti praška Fluimukan 600 mg so:

odmerja se 1-krat dnevno, ima blažilni učinek toplote (topla raztopina) in vsebuje tudi vitamin C*.

Izdaja zdravila Fluimukan je brez recepta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Moker ali produktiven kašelj

Kašelj se pri običajnih zimskih obolenjih pojavi proti koncu trajanja bolezni, a mnogokrat traja najdlje. Če traja do tri tedne, govorimo o kratkotrajnem kašlju. Običajno se najprej pojavi suh in dražeč,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lek Lek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja