Gehwol deodorant za čevlje in stopala, 150 mL

Idealen spremljevalec pri športnih aktivnostih in na potovanjih. Idealen spremljevalec pri športnih aktivnostih in na potovanjih.
564681 623

Ocene in mnenja

Opis

Za dolgotrajno svežino, z zaščito pred manifestacijami epidermalne plasti.

Za dnevno nego stopal. Idealen spremljevalec pri športnih aktivnostih in na potovanjih.

Cinkricinoleat odstranjuje in preprečuje ponoven nastanek neprijetnega vonja na stopalih in v čevljih.

Prijeten vonj daje varnost.

Regenerativne učinkovine ščitijo pred nastankom neprijetnih dišav na potovanjih, kopališčih, v savnah, pri pomerjanju in nošenju izposojenih čevljev. Razpršite tudi v čevlje.

Dermatološko preizkušen.

Vsebina

50 mL.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Kaj lahko storite, če?

... imate premalo mleka

Najpomembneje je, da otroka čim pogosteje pravilno pristavljate in da aktivno sesa. Priporočljive so tudi začimbe, kot so kum ina, janež, laški kumin in koromač. ~ Kvas je bogat z vitamini skupine B: kosmiči in namazi, narejeni na podlagi kvasa. Prav tako so priporočljive (polnozrnate) žitne jedi, misli, ješprenj, proso, mlečni zdrob in riž. Oreški, predvsem mandlji, tudi dobro denejo, tudi vodica iz vrtnic, nepozebnika in pomarančnih cvetov. Pomembno: izogibajte se stresu.

... imate preveč mleka

Se vam zdi, da vam bo dojki kar razneslo? Dokler se količina mleka po prvih dveh tednih ne prilagodi povpraševanju, nikar ne poskušajte, da bi ga zavrli. Otroka čim pogosteje pristavljajte oziroma ga večkrat zapored nahranite samo na eni strani.

... vas pesti zaprtost

Nenadno povečanje prostora vtrebušni votlini in hormonske spremembe pogosto povzročijo zaprtost. In ta je, če imate prerezan presredek, lahko zares zelo neprijetna. Pomagajo enaka pomagala kot med nosečnostjo. Toda zdaj lahko prebavo bolj spodbudite.

... ste pogosto utrujeni

Utrujenost je v tem času normalna. Vseeno pa se poskušajte čim bolj spočiti, sicer se lahko stopnjuje. Poleti jejte špinačo, pozimi pa motovilec. Pijte instantno kvasno juho s stepen im rumenjakom. Priporočljivo je, da spite ali počivate, kadar le morete, ter dihajte zavestno in globoko. Pomaga tudi gibanje na svežem zraku.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja