Gehwol Softening balzam za stopala in noge, 125 mL

Je negovalni balzam z globoko delujočim hialuronom in aktivnimi sestavinami mleka in medu za svilnato mehko in negovano kožo. Je negovalni balzam z globoko delujočim hialuronom in aktivnimi sestavinami mleka in medu za svilnato mehko in negovano kožo.
475017 23968

Ocene in mnenja

Opis

Gehwol Softening balzam za stopala in noge - je negovalni balzam za svilnato mehka stopala in noge - s hialuronom in sečnino.
Je negovalni balzam z globoko delujočim hialuronom in aktivnimi sestavinami mleka in medu za svilnato mehko in negovano kožo.

Osnova Gehwol balzama iz koži prijaznih lipidov v kombinaciji z negovalnim avokadovim oljem vsebuje tudi hailuron, ki pospešuje regeneracijo kože in jo krepi. Proteini iz izvlečka mleka in izvleček medu naredita kožo občutno bolj mehko in vidno bolj gladko. Občutno se poveča vsebnost vlage v koži.

Kombinacija učinkovin iz hialurona in sečnine veže vlago vse do globljih slojev kože in zmehča poroženela mesta kože. Rezultat je svilnato mehka ter negovana koža stopal in nog.

Uporaba Gehwol balzama

1-2 krat dnevno nanesite na stopala in noge ter nežno vmasirajte. Ne shranjujte nad 30oC. Dermatološko preizkušen. Proizvajalec: E. Geriach GmbH - Nemčija

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede