Soria Natural triplat XXI ekstrakt, 50 mL

<p>Naravni ekstrakt triplat je kvaliteten izvleček, ki je pridobljen iz semen ekolo&scaron;ke pridelane rastline v raztopini. Ekstrakt triplata je pripravljen v me&scaron;anici rastlinskega glicerina in preči&scaron;čene vode, torej topil, ki nikakor ne &scaron;kodijo člove&scaron;kemu zdravju.</p>

Naravni ekstrakt triplat je kvaliteten izvleček, ki je pridobljen iz semen ekološke pridelane rastline v raztopini. Ekstrakt triplata je pripravljen v mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode, torej topil, ki nikakor ne škodijo človeškemu zdravju.

935948 21348

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

TREBUŠNA SLINAVKA, PREBAVA

Naravni ekstrakt triplat je kvaliteten izvleček, ki je pridobljen iz semen ekološke pridelane rastline v raztopini. Ekstrakt triplata je pripravljen v mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode, torej topil, ki nikakor ne škodijo človeškemu zdravju.

Sestavine:

Triplat - Trigonella foenum-graecum L (seme) (ekstrakt) ... ... ... .... 16%
Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1) ... ... ... ... ... ... .... 84%

Uporaba:

odrasli: učinkovit dnevni odmerek je 1 mL (približno 25 kapljic) trikrat na dan, razredčene v vodi. Otroci do pet let 8 kapljic trikrat na dan , otroci med 5 in 12 letom starosti pa pol doze od količine, ki jo svetujemo odraslim.

Izdelek je iz ekološkega pridelka, kjer so natančno upoštevana priporočena pravila (E.E.C.) 834/2007 Sveta Evropske skupnosti o biološki pridelavi živil.
*Rastline so iz  ČISTEGA PRIDELKA pri kateri se niso uporabili anorganska gnojila, herbicidi ali pesticidi.
 
Ne vsebuje barvil,  konzervansov in nobenih dodatkov.

Razlika med tinkturo in ekstraktom

Tinkture so izvlečki rastlin v alkoholni raztopini. Pri ekstraktih pa je topilo rastlinski glicerin in prečiščena voda.  Ekstrakti so primerni predvsem za otroke, ker ne vsebujejo alkohola. Ekstrakti ohranjajo tudi vse hlapljive lastnosti svežih rastlin, zato je njihova učinkovitost večja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov