Geratherm Active Control + merilec krvnega tlaka, 1 kos

Natančno in zanesljivo izmerjen krvni tlak z merilnikom nove generacije Geratherm active control +, ki je namenjen merjenju na nadlahti. Natančno in zanesljivo izmerjen krvni tlak z merilnikom nove generacije Geratherm active control +, ki je namenjen merjenju na nadlahti.
32899 32899
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Natančno in zanesljivo izmerjen krvni tlak z merilnikom nove generacije Geratherm active control +, ki je namenjen merjenju na nadlahti.

Lastnosti merilca krvnega tlaka Geratherm Active Control +

  • klinično testiran
  • merjenje na nadlahti
  • univerzalna manšeta
  • dvakrat 60. spominskih mest
  • možnost polnjenja vgrajene baterije

Namen merilnikov krvnega tlaka

Povišan krvni tlak je zelo pogost dejavnik tveganja za razvoj bolezni srca ter ožilja. Vrednost krvnega tlaka nam običajno vedno preverijo ob obisku zdravstvenih ustanov. Za spremljanje lastnega zdravja in aktivno sodelovanje z zdravnikom, pa si lahko krvni tlak izmerimo tudi sami v udobju lastnega doma.

Merilnike za domačo uporabo imejte le za usmeritev. Za natančne meritve moramo upoštevati priložena navodila za posamezen merilec krvnega tlaka. Če meritve ne opravimo na ustrezen način lahko pride do napak pri merjenju, ki bi nas lahko pretirano vznemirile in v nas prebudile neznansko skrb in resno tveganje za zdravje.

Krvni tlak se čez dan večkrat spremeni. Naše aktivnosti in celostni način življenja pripomoreta k višini našega krvnega tlaka. Običajno nam zgodaj zjutraj krvni tlak naraste, kasneje pa začne upadati. Ker se naš krvni tlak lahko spremeni v zelo kratkem času, se to pogosto odraža v razlikah pri zaporednih meritvah.

Merilnik krvnega tlaka uporabljajte za redno merjenje, ki bo indikator vašega stanja za izbranega zdravnika. Sproščeno vzdušje med vsakodnevnimi aktivnostmi in domača okolica prispevata na krvni tlak, ki se v zdravstvenih ustanov pogosto dvigne zaradi neprijetnih občutkov. Da boste lažje predstavili normalni krvni tlak v dejanskih vsakodnevnih okoliščinah, si izmerjene vrednosti zapišite in se o njih pogovorite z vašim zdravnikom.

Značilnosti merilnika krvnega tlaka Geratherm active control+.

Geratherm active control+ merilnik krvnega tlaka je namenjen merjenju krvnega tlaka na nadlahti. Je enostaven za uporabo in ga brez težav samostojno namestite. Manšeta je univerzalna z obsegom od 22 cm do 42 cm. Geratherm active control+ je klinično testiran merilnik z možnostjo zaznavanja aritmije. Ima detektor gibanja ter WHO indikator. Meritev opravi že med napihovanjem. Po meritvi lahko shranite izmerjeno vrednost.

Uporaba merilnika krvnega tlaka Geratherm active control +

Krvni tlak merite tako pogosto kot vam svetujejo zdravstveni delavci. Prepogosto merjenje ima lahko zavajajoč učinek, ki bo spodbudilo še dodatno vznemirjenost.

Ko si želite izmeriti krvni tlak se umirite in udobno namestite. Manšeto namestite vedno na isto roko. Hrbet naslonite na naslonjalo stola in podlaht podprite v višino srca. Pritisnite na tipko START, da pričnete z merjenjem. Med merjenjem ne govorite in se ne premikajte. Ko merilnik konča z merjenjem se bodo na zaslonu izpisale vrednosti, ki jih lahko shranite v napravo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Geratherm Geratherm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja