Glucerna SR napitek za diabetike z okusom vanilije, 230 mL

Ustreza prav vsakemu pacientu z diabetesom. Ustreza prav vsakemu pacientu z diabetesom.
289833 7063

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne zdravstvene namene.

Diabetes je bolezen sodobnega sveta, ki pesti mnogo ljudi. Če bolezenskega stanja pravilno ne zdravimo, lahko sčasoma povzroči neugodne posledice.

Dieta z Glucerno SR je ena izmed uspešnejših, saj smo tekom razvoja razvili prehrano, ki ustreza prav vsakemu pacientu s tovrstnimi težavami.

Vaše telo napolni z potrembnimi mikrohranili (ogljikovimi hidrati, beljakovinami...)
Pripravek omogoča večjo kontrolo nad glikemičnimi pojavi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poškodba hrbtenjače

Odločitev s pomočjo zdravnika
Izpraznitev mehurja. Le je mehur mogoče spodbuditi, se lahko izprazni namensko. V nekaterih primerih zadošča trening mehurja. Odvisno od tega, ali gre za refleksni mehur ali pa avtonomni mehur (mlahav mehur), obstajajo različne tehnike za stimulacijo oziroma za izpraznitev. Pri refleksnem mehurju pride do izpraznitve že z lažjimi udarci po podtrebušju. Le refleks ne obstaja več, se lahko uporabljajo različna pomožna sredstva: urinal za moške (vrečka, kondomu podoben nastavek, v katerega teče urin) ali katetri, ki jih bolnik sam namesti oziroma odstrani, če so funkcije rok nemotene. Lahko se uporabljajo še plenice, obstajajo pa tudi naprave, ki pomagajo pri popolni ohromitvi. To so tako imenovani spodbujevalci rnehurja, ki se implantirajo pod trebušno steno ali na zadnjico in tako spodbujajo živce v hrbtenjači. ki so odgovorni za delovanje mehurja. S tem je mehur spet pod nadzorom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja