x
Vse kategorije
Mirawhite shine pero za beljenje zob, 1 pero
Mirawhite shine pero za beljenje zob, 1 pero
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mirawhite shine pero za beljenje zob, 1 pero

Proizvajalec: Miradent
Sijoči, beli zobje v 7-14 dneh, primerni tudi za občutljive zobe in sluznico.
Cena: 23,94 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen beli zobje, beljenje zob

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Mirawhite shine, Pero za beljenje zob

Vedno več ljudi išče metodo za posvetjevanje zob. Privlačen nasmeh povečuje samozavest in izboljša kakovost življenja in zadovoljstva. Vendar imajo samo otroci bele zobe, sčasoma pa se ti obarvajo glede na naše življenske navade in razvae. S starostjo zob postane bolj rumenkast, saj se emajl s časom zmanjšuje, dentin pa bolj in bolj določa celotno strukturo zoba, zaradi česar so zobe rumenkaste in temnejše barve. Pijače, kot so čaj, kava ali rdeče vino, so tudi glavni vzrok za nadaljnjo razbarvanje. Učinkovito beljenje zob je možno s čopiče za sijaj Mirawhite. Učinek temelji na tehnologiji Ardox X. Aktivne kisikove molekule razbijejo vse barvne odtenk in poblijo zob.

Zaradi močnega delovanja peresa je obarvanost zoba nežno odstranjena, zobem je povrnjena naravna belina. Prednosti te nove tehnologije so očitne in povečujejo zadovoljstvo v primerjavi s konvencionalnimi in bolj agresivnimi metodami. Brezkompromisno delovanje, rezultati govorijo zase.

Mirawhite shine belilni gel je topen v vodi in slini, zato ga enostavno odstranimo. Zobna sklenina in dlesni niso razdražene, kar se pogosto zgodi pri peroksidnih izdelkih.

Belilni učinek se ohranja dlje časa, ker je Mirawhite shine gel za beljenje še posebej nežen a učinkovit.

Sijoči in beli zobje so tako vindni v roku 7-14 dni, tretma pa je primeren tudi za občutljive zobe in sluznico.

Uporaba pisala je enostavna

  • odstranite pokrovček pisala
  • pokrovček obrnite in posledično povzročite, da se vsebina iztisne na nanašalne dlačice pisala
  • gel nato nanesite na površino zoba, nanos naj bo natančen

Izdelek uporabite do dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer po ščetkanju. Beljenje je možno samo na vitalnih predelih zob. Nanos na dentalne dele kot so krone, mostiččki in drugi implantati ni smiselen, saj teh delov ni mogoče osvetliti. Prvi rezultati so vidni v samo 14 dneh.

Ravnanje s peresom je preprosto, hitro in varno. Z možnostjo natančne aplikacije lahko dosežemo perfektne rezultate.

Navodilo za uporabo Mirawhite shine

1. Umijte si zobe in pustite vsaj 30 sekund, da se posušijo. Suhi zobje naj ne pridejo v stik z jezikom ali ustnicami.

2. Obrnite dozirni obroček, dokler se gel ne pokaže na čopiču. Nanesite tanko plast belilnega gela na zobe; zob za zobom s potegi gor in dol. Če je potrebno, čopič ponovno navlažite z gelom.

3. Usta imejte odprta, tako, da se gel lahko posuši. Ustnice naj 60 sekund ne pridejo v stik z zobmi. Pustite, da se suši 60 sekund, nato sperite z vodo. Ne kadite, pijte ali jejte približno 30 minut po uporabi gela. Pokrijte čopič, da preprečite sušenje gela. Najboljši učinek je dosežen po dveh tednih uporabe.

Enostaven aplikator v obliki čopiča.
Droben, primeren za na pot.
Primeren tudi za točkasto aplikacijo.
Beljenje zob za do 5  nians.
 
Mirawhite shine je gel za nežno beljenje zob. Izdelek deluje na osnovi Ardox-X tehnologije – s procesom oksidacije. V procesu oksidacije ne nastajajo prosti radikali.

Nežno in varno: Nova tehnologija kombinira osnovne značilnosti beljenja zob. Je neabrazivna metoda. Gel je topen v vodi in slini ter ne poškoduje ali senzibilizira zob in sluznice. Ne mehča zalivk, zato je idealen tudi za tiste, ki jih imajo. Aktivne kisikove molekule raztopijo madeže na zobeh in odstranjujejo zabarvanja s površine zob. Zobem povrne njihovo naravno belino.

Pomembne informacije ob uporabi Mirawhite shine

V primeru, da se na nekaterih zobeh (npr. podočniki) pokaže slabši učinek beljenja, lahko le-te ponovno belite. Uporabite merilec nians, pred in po uporabi Mirawhite shine, da ocenite učinek beljenja. Če izdelek uporabljate skladno z navodili, se prvi rezultati beljenja pokažejo po 7 dneh. Beljenje za do 5 nians lahko dosežemo v dveh tednih.
Končni učinek je vedno odvisen od vzrokov zabarvanja. Zobje, ki so rumeni ali rjavi – večinoma zaradi uporabe nikotina, kave, čaja ali rdečega vina, se povprečno obelijo za 4 nianse. Sivkasti zobje, ki jih povzročijo zdravila, se obelijo povprečno za 2-3 nianse.

Opozorila:
Gel ni primeren za otroke. Hranite ga izven dosega otroških rok.
Uporabljajte Mirawhite shine skladno z navodili.
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, obilno sperite z vodo.
Izdelek hranite pri temperaturi 8-21 °C.
Uporabo gela odsvetujemo v primeru preobčutljivosti na katero od sestavin.
Gela ne uporabljajte v nosečnosti.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Do otrokovega 15. leta večina zakonskih partnerjev že preraste obdobje, ko so sanjarili o tem, kakšen naj bi bil njihov partner in kako bi ga bilo mogoče spremeniti. Po prvem obdobju zaljubljenosti in slepe ljubezni namreč pogosto pridemo v fazo, ko upamo, da bi lahko partnerja poslali nekam na popravilo in ga dobili popolnega nazaj takega, ki bi bil v skladu z našimi željami in predstavami. V si nekoč ugotovimo, da to ne gre. Z otroki ni nič drugače. V obdobju najstništva, od starosti 12, 13, 14 let, potrebujejo otroci od nas pravzaprav le eno: da vedo, da je na tem svetu človek - ali dva človeka -, ki zares verjame, da sem v redu. To potrebujejo. Veliko nas v življenju ni imelo takega človeka. Če imaš enega, lahko dobro preživiš, z dvema lahko čudovito živiš. Toda to ni naša starševska tradicija. Raje se obnašamo kot učitelji, sedimo z rdečim svinčnikom v roki in gledamo, kaj bi pri svojih otrocih še morali popraviti.

Taka drža ne koristi ne otrokom ne staršem.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Eteris eterično olje sivka, 10 mL

7,47 €

Himalaya Rumalaya gel, 30 g

4,09 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen beli zobje, beljenje zob

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.