Glukozamin Plus, 120 tablet + GRATIS Glukozamin 600 mg, 180 tablet

Glukozamin Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM) in vitamin C. Glukozamin Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM) in vitamin C.
542253 19610

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Glukozamin Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM) in vitamin C.

Naraven glukozamin in hondroitin sulfat

Hrustanec je sestavljen iz različnih vrst proteinov, kot je npr. vlaknasti kolagen. Osnovna elementa glavnih strukturnih proteinov sta glukozamin in hodroitin, iz katerih hondrociti izdelujejo nove proteine in sinovialno tekočino. Glukozamin in hondroitin sta v telesu naravno prisotni snovi.

Glukozamin Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM) in vitamin C. MSM je vir žvepla. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena.

Na voljo samo v lekarnah in specializiranih trgovinah. PROIZVEDENO NA FINSKEM.

Sestava Glukozamin Plus tablet

Dnevni odmerek 1 tableta vsebuje:

glukozamin sulfat:                   500mg
    od tega glukozamin:            400 mg
hondroitin sulfat:                       400 mg
metilsulfonilmetan:               200 mg
vitamin C:                           50 mg

Priloge

Dodatni opis

Redna ter zmerna vadba ohranja normalno delovanje in fleksibilnost sklepov. Kosti, ki so po-vezane v sklepu, so prekrite s hrustancem. Tako vezivni del kot elastični del sklepnega hrustanca ima funkcijo blaženja ter kot zaščitna plast preprečuje poškodbe kosti. Sinovialna tekočina na površju hrustanca deluje kot mazivo ter skrbi za gladko gibanje.

Obraba hrustanca je najpogostejši vzrok za bolečine v sklepih
Naravno obrabljen ali poškodovan hrustanec omejuje normalno gibanje sklepa in poveča njegovo togost. Najpogostejši razlog za degene- racijo in obrabo hrustanca je postopna obraba (starost), dolgotrajna preobremenjenost sklepov (zaradi prekomerne teže) in poškodbe sklepov (športne poškodbe). Najpogosteje prepoznamo propadanje hrustanca v kolenih, prstih, kolkih in hrbtenici.

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pri odrasli osebi

Možni vzroki

• Stranski učinki zdravila, ki ga jemljete. Vprašajte zdravnika za nasvet.

• Sinusitis.

Obiščite zdravnika.

• Migrena.

Obiščite zdravnika.

• Visok krvni tlak.

Obiščite zdravnika.

• Zelo redko se zgodi, da se kar na lepem začnejo pojavljati glavoboli, ki se ponavljajo. Za njihov nastanek je lahko kriv možganski tumor. Obiščite zdravnika.

• Napetost zaradi stresnih situacij ali strahu. Samopomoč (Sprostitev).
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabalans oy Vitabalans oy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov