Grau Hokamix 30 prašek, 400 g

Grau Hokamix 30 je vsestransko prehransko dopolnilo namenjeno predvsem tistim pasmam, ki so v obdobju odraščanja ali že v odrasli dobi. <br> Grau Hokamix 30 je vsestransko prehransko dopolnilo namenjeno predvsem tistim pasmam, ki so v obdobju odraščanja ali že v odrasli dobi.
512427 26549

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Grau Hokamix 30 je vsestransko prehransko dopolnilo namenjeno predvsem tistim pasmam, ki so v obdobju odraščanja ali že v odrasli dobi.

Grau Hokamix 30 je namenjen reševanju številnih zapletov kot npr.: optimizacija presnove, spodbujanje sistemov v organizmu psa, izboljševanje izgleda  dlake vašega psa, regeneracija gibalnega aparata.

Grau Hokamix 30 je mešanica naravnih zelišč, ki jih je kar 30 in so naraven vir vitaminov, mineralnih snovi, rudninskih snovi ter ostalih mikroelementov, ki so za normalno življenje nujno potrebni.

Grau Hokamix 30 - delovanje

Grau Hokamix 30 je prehransko dopolnilo s 30 zelišči. Grau Hokamix 30 je primerno za vse pse, ki imajo težave z odpornostjo, slabokrvnostjo, težave s posameznimi organi, povod za jemanje pa so lahko tudi drugi simptomi:
- splošne težave z jetri, ledvicami ter črevesjem
- slabokrvnost, mišična bolečina
- motenost presnove
- srbečica ter moreitne dermalne težave

Priporočamo ga kot kuro za vse pse katerekoli starosti v obdobju menjave dlake. Primeren je tudi za odstavljene mladiče. Minimalno 8 tednov ga dodajajte v hrano in kmalu boste opazili precejšnje pozitivne spremembe.

Uporaba Grau Hokamix 30 dopolnila

Grau Hokamix 30 prehranski dodatek lahko dodajate prehrani vašega psa kontinuirano čez celo leto brez posebnih prekinitev. Doziranje je mogoče s 5 g priloženo žličko. Grau Hokamix 30 prehranskega dodatka ne prekuhavajte in ne segrevajte nad 35 stopinj celzija, saj s tem unilite vitaminske snovi v pripravku.

Odmerjanje Grau Hokamix 30

mladiči in psi s telesno težo do 15 kg
dodajajte 1 g prahu na 1 kg telesne teže, vendar maksimalno 15 g dnevno

psi od 15-40 kg telesne teže
dodajajte 15 g pripravka na dan

psi s težo nad 40 kg (doge, bernardinci)
dodajajte 20-25 g pripravka dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Grau Grau
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja