Green People Age Defy + serum za kožo okoli oči in ustnic, 10 mL

Green People Age Defy serum je učinkovita nega namenjeno vsem, ki želijo revitalizirati kožo okoli oči ter ustnic. Green People Age Defy serum je učinkovita nega namenjeno vsem, ki želijo revitalizirati kožo okoli oči ter ustnic.
27250 27250

Ocene in mnenja

Opis

Green People Age Defy serum je učinkovita nega namenjeno vsem, ki želijo revitalizirati kožo okoli oči ter ustnic. Na teh predeli hso prvi znaki staranja najhitreje vidni, zato je učinkovita ter globinska nega kakor nalašč za hitre anti-age popravke.

Green People Age Defy serum nudi visoko aktivno nego področij ob ustnicah ter ob očeh. Serum namreč vsebuje rastlinske izvlečke izvornih celic, ki preprečujejo prehitro staranje, odporavljajo prve znake ter delujejo proti samim radikalskim zvrstem, ki so glavni povzročitelji staranja in propadanj kožnih celic.

Green People Age Defy serum je primeren za uporabo na vseh tipih kože.

Serum Green People vpliva predvsem na nastajanje kožnega kolagena ter na njegovo obnavljanje, ob nanosu je izražena povečana gladkost kože in zelo zmanjšana pojavnost neprijetnih starostnih gubic na nanešenih predelih.

Serum za kožo okoli oči in ustnice je obogaten s 23 izbranimi naravnimi učinkovinami za opazno pomlajevalno nego. Ustnice so praktičpno takoj po nanosu seruma učinkovito regenerirane, kožo je prijetno učvrščena.

Prednosti uporabe Green People Age Defy seruma

- močan ter dolgotrajen učinek izdelka
- zmanjšana vidnost starostnih gub ter gubic
- pospešena je hidratacija ter izboljšane so elastične lastnosti kože
- izdelek nudi takojšnjo pomoč

Ključne sestavine izdelka Green People Age Defy serum

matične celice rastline obmorska možina - močna obnovitvena funkcija z pomlajevalniomi lastnostmi. Proizvodnja elastičnih tkiv je olajšana, izgled je izboljšan. Količina elastina, fibrilina ter kolagena se signifikantno poveča. Redna uporaba izdelka v obdobju vsaj enega meseca zagotavlja vidno izboljšan rezultat, boljša je hidracija ali navlaženost kože obraza. Koža postane bolj napeta in polna.

Izvleček arganovih oreščkov ima učvrstitveni učinek na kožo že 15 minut po na nanosu seruma in dolgotrajen učinek na manjšanje izrazitejših gub.

Baicalin
ima močan anti aging učinek in sicer s povečanjem prestrukturiranja kože, kožo naredi napeto in bolj prožno.

Uporaba Green People Age Defy seruma

Serum nanesite ne žalani predel obraza ter ga vmasirajte na želeni predel- Masirajte tako dolgo, da se hitro vpijoči serum do popolnosti vpije v kožno povrhnjico.

Postopek ponovite tudi zjutraj, počakajte nekaj minut pred nanosom ličil oz kreme.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov