Greensect roll-on za nego po pikih, 10 mL

Greensect roll-on za nego po pikih s preprostim nanosom olajša neprijetne občutke na mestu pika. Greensect roll-on za nego po pikih s preprostim nanosom olajša neprijetne občutke na mestu pika.
33151 33151

Ocene in mnenja

Opis

Greensect roll-on za nego po pikih s preprostim nanosom olajša neprijetne občutke na mestu pika.

Prednosti in lastnosti roll ona za nego po pikih

  • dolgotrajni učinek
  • skrbno izbrana avstrijska zelišča
  • enostavno nanašanje
  • priročna embalaža
  • primerno tudi za otroke od 1. leta dalje

Delovanje roll ona za nego po pikih Greensect

Reakcija kože na pik insektov je običajno v obliki srbečice ali rdečice v okolici pika. Občutek srbečice izzove avtomatizirano reakcijo praskanja , da bi si olajšali neprijeten občutek. Vendar običajno s takšnim početjem le še poslabšamo stanje. Nekateri si kožo na mestu pika celo spraskajo do krvi, kar nikakor ni primerno za hitro okrevanje brez neželenih učinkov.

Greensect roll on vam v trenutku po nanosu nudi izjemno olajšanje. Učinkuje namreč na dva načina. V enem trenutku kožo pomiri in ob tem še ohladi. Neprijeten občutek srbenja bo odpravljen v trenutku, na koži pa boste občutili izjemen val svežine. In vse to prinašajo le skrbno izbrana avstrijska zelišča.

Ker je izdelek zasnovan zelo skrbno, ga lahko uporabljajo tudi tisti, katerih koža je nekoliko bolj občutljiva. Nanos roll ona namreč ne bo vzbudil dodatnega draženja na mestu pika. Zaradi izjemno nežne formulacije, lahko roll on uporabite tudi na nežni otroški koži.

Roll on je učinkovit tudi ob stiku z meduzami ali če se dotaknete kopriv. Brez težav se torej spopade z različnimi vzroki srbenja in rdečice.

Izdelek vas bo navdušil tudi zaradi majne embalaže, ki jo brez težav nosite s seboj prav vsak dan. Primerna je tudi za potovanja, ko je možnost za pik insektov še večja.

Uporaba roll ona za nego po pikih

Roll on namažite na mestu pika ali ugriza takoj ko začutite neprijeten občutek ali srbečico. Pustite delovati in nanos ponovite v primeru, da se neprijetni občutki spet pojavijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Greensect Greensect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja