Grether's pastile borovnica brez sladkorja, 110 g

Grether's pastile borovnica brez sladkorja so izdelani iz originalne recepture iz leta 1850 - Greter's Pastilles uporabljajo visoko kakovostne surove sestavine, z namenom da ustvarijo gladko, žvečilno skladnost in razvijejo prijetne sadne okuse. Grether's pastile borovnica brez sladkorja so izdelani iz originalne recepture iz leta 1850 - Greter's Pastilles uporabljajo visoko kakovostne surove sestavine, z namenom da ustvarijo gladko, žvečilno skladnost in razvijejo prijetne sadne okuse.
27373 27373

Ocene in mnenja

Opis

Grether's pastile borovnica brez sladkorja  so izdelani iz originalne recepture iz leta 1850 - Greter's Pastilles uporabljajo visoko kakovostne surove sestavine, z namenom da ustvarijo gladko, žvečilno skladnost in razvijejo prijetne sadne okuse.

Gretje Pastilles uporabljajo predvsem glasbeni izvajalci in pevci ter drugi ustvarjalci, ki pogosto uporabljajo glasilke, ki morajo biti v optimalnem stanju.

Pastile Grether’s Blueberry z okusom borovnice so sadne pastile, ki ne vsebujejo dodanega sladkorja, posledično ne povzročajo kariesa. Prijeten okus nudi in zagotavlja intenziven sadni okus,naravni čisti sok borovnice je resnično prijeten. Poživljajoč in intenziven sadni učinek bo napolnil vašo ustno votlino in vas prepričal, da so pastile Grether's najboljše pastile, ki ste jih kadarkoli preizkusili.

Zgoščen okus borovnice, ki spominja na začarane sadne vrtove in domače gozdove, bo dvignil vaše razpoloženje.

O borovnici kot izvlečku

Čisti borovnični sok je bogat s taninom, da pomaga ustom in grlu in daje pastilam edinstven in polni okus.

Borovnice so inovativno sadje, ki vsebujejo veliko raznolikih sestavin. Kot izvleček se tudi dandanes uporablja v številnih prehranskih dopolnilih.

Na pritlikavem, razvejanem grmu, ki zraste 10 do 60 cm visoko, od julija do septembra zorijo temnomodre jagode, ki ob nabiranju in uživanju obarvajo kožo, jezik in zobe.

Sestavine pastil

maltitolni sirup, želatina in agar-agar, melasa, askorbinska kislina (vit C), glicerin, soj borovnice, citronska kislina, sok strastnega sadja, aroma pasijonskega sadja, prevleka (vetralno olje, čebelji vosek), naravno barvanje (karmin) sladilo (acesulfam-K)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov