Hafesan jabolčni kis, 60 kapsul ali KOMPLET

Hafesan jabolčni kis vsebuje številne pozitivne sestavine, ki so ugodne in sicer: flavonoidi, vlakninske snovi, beljakovine ter mineralne snovi - vse v zelo koncentriranem stanju.

247 247

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREBAVNI TRAKT, APETIT

Hafesan jabolčni kis vsebuje številne pozitivne sestavine, ki so ugodne in sicer: flavonoidi, vlakninske snovi, beljakovine ter mineralne snovi - vse v zelo koncentriranem stanju.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Hafesan jabolčni kis

Kapsulo zaužije s kozarcem vode, odmerite do 2 krat dnevno po 1 kapsulo.

Uživajte jabolčni kis!

Jabolčni kis ima v kulinariki in zeliščarstvu dolgo tradicijo, hkrati pa ga ljudsko izročilo uvršča med čudežna sredstva. V tradicionalni kitajski medicini je jabolčni kis, kot tekočina z mnogimi hranilnimi snovmi, zelo priljubljen in visoko cenjen. V njem najdemo številne hranilne snovi, naravno prisotne v plodovih jabolk, kot so vlaknine, vitamini, flavonoidi, beljakovine, ogljikovi hidrati in minerali. Med pridobivanjem kisa, pa se v njem poveča tudi količina ocetne kisline.
 
Vsestranske pozitivne lastnosti jabolčnega kisa so znane že dolgo časa. Nekateri pozitivni učinki so vidni šele po daljšem času neprekinjene uporabe.
 
Namesto kozarca surovega jabolčnega kisa lahko sedaj enostavno zaužijete hafesan Jabolčni kis kapsule (enostavno se zaužijejo in so brez okusa) ter dosežete enake učinke.
 
Za izdelavo hafesan Jabolčni kis kapsul uporabljamo samo čist in preizkušen prah jabolčnega kisa najvišje kvalitete brez kemičnih dodatkov. S tem ohranimo vse učinkovine jabolčnega kisa.
 
Jabolčni kis v obliki kapsul se absorbira šele v črevesju, zato je primeren tudi za ljudi z občutljivim želodcem, ki ne smejo uživati samega kisa. Na ta način pridobijo vse pozitivne učinkovine jabolčnega kisa.
 
Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Priloge

Sestavine

Vsebnost:

Sestavina 1 kapsula Dnevno (2 x 1 kapsula)
Prašek jabolčnega kisa 360,00 mg 720,00 mg
Želatina (kapsula)    

Sestavine:
prašek jabolčnega kisa, želatina. 

Alergeni: Ni zabeleženih alergenov

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Otroci nas potrebujejo, da jih zavarujemo pred našimi dejanji druqih.

Otrok lahko odraste v človeka z 'eksplozivnim' značajem ali pa jezo tlači v sebi in si tako 'pridela' bolezni, povezane s stresom.

Če se na otrokovo nasilje odzovete jezno, mu ne pomagate razvijati zgornjih možganov. Spopadanje je priložnost, ob kateri lahko otroku pomagate uravnovesiti previsoko raven telesne vzburjenosti in ga pomiriti. Zato je ton vašega glasu zelo pomemben, ko se odzivate na pretepanje; vaš glas naj bo odločen, toda miren.

Razen če na svoje oči ne vidite nasilnega dejanja, ki je brez povoda, ne verjemite nikomur. Nekateri otroci so dobri igralci in staršem uprizarjajo prave gledališke predstave, ko se grabijo za trebuh in se valjajo po tleh. Če se postavite na stran koga, se otroci kmalu naučijo, da bodo deležni vaše ljubeče pozornosti, če se bodo nenehno pritoževali, da jih sorojenec 'zlorablja'. In se seveda naslajajo, ko vidijo, da je njihov tekmec kaznovan.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja