Haftan pričvrstitveni podporni povoj 10 cm x 27,5 m, 6 kom.

Izredno tanek pričvrstitveni podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene. Izredno tanek pričvrstitveni podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene.
9590 9590

Ocene in mnenja

Opis

Izredno tanek (0.8mm) pričvrstitveni - podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene (odprte pore), bele barve.

Uporablja se kot zaščita ogrožene kože in predvsem kot podporni povoj - zaščita kože pred kompresijskimi povoji (kohezivnimi in nekohezivnimi). Haftan pripomore, da se kompresijski povoj dalj časa obdrži na nogi oz. da le ta ne zdrsne. Haftan je primeren kot pričvrtitveni povoj za vse dele telesa. 
Haftan je samosprijemljiv, po opravljeni aplikaciji povoja ni potrebno dodatno pričvstiti z lepljivimi trakovi, saj se sprime sam. Povoja ravno tako ni potrebno rezati s škarjami, lahko se ga trga ročno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Gibanje kot terapija
Vsake tri do štiri mesece je treba določiti dolgotrajno vrednost HbA 1 c. To prikaže dolgotrajni spomin telesa na raven sladkorja. Pogoste in zelo visoke najvišje ravni sladkorja tudi pri načelno dobri vrednosti povišajo dolgotrajno vrednost. Nižja kot je vrednost HbA 1 c, manjša je nevarnost pojavitve posledične bolezni sladkorne bolezni tipa 2. Pri dobrem uravnavanju je želena vrednost HbA 1 c pod 6 odstotkov, normalna pa je pri zdravih ljudeh med 3 in 6 odstotki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lohmann rauscher Lohmann rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja