Haftan pričvrstitveni podporni povoj 7cm x 27,5 m, 6 kom.

Izredno tanek pričvrstitveni podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene. Izredno tanek pričvrstitveni podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene.
9589 9589

Ocene in mnenja

Opis

Izredno tanek (0.8mm) pričvrstitveni - podporni povoj izdelan iz poliuretanske pene (odprte pore), bele barve.

Uporablja se kot zaščita ogrožene kože in predvsem kot podporni povoj - zaščita kože pred kompresijskimi povoji (kohezivnimi in nekohezivnimi). Haftan pripomore, da se kompresijski povoj dalj časa obdrži na nogi oz. da le ta ne zdrsne. Haftan je primeren kot pričvrtitveni povoj za vse dele telesa. 
Haftan je samosprijemljiv, po opravljeni aplikaciji povoja ni potrebno dodatno pričvstiti z lepljivimi trakovi, saj se sprime sam. Povoja ravno tako ni potrebno rezati s škarjami, lahko se ga trga ročno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Gibanje kot terapija
Opustiti kajenje. Nikotin sicer ne vpliva na raven sladkorja v krvi, poveča pa verjetnost posledičnih bolezni, posebej bolezni krvnih žil. Tveganja se ne seštevajo, ampak se množijo. Sicer pa zdravniki pogosto opazijo, da je prepoved kajenja takoj po diagnozi lahko velika preobremenitev. Včasih je bolje, če se najprej poskrbi za nadzorovanje bolezni, se počasi prilagodi življenjski slog in se šele nato ugasne zadnjo tlečo paličico. Program za opustitev kajenja pomaga pri iskanju najboljšega časa za prenehanje in vam ponudi nasvete, kako biti kos težkemu začetnemu obdobju.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lohmann rauscher Lohmann rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja