Helia polžja krema Mioba, 50 mL

<p>Helia polžja krema Mioba je učinkovit kozmetičen izdelek, ki je &scaron;e posebej primeren za negovanje suhe in občutljive kože obraza.</p> Izberite alternativni izdelek na povezavi spodaj.

Helia polžja krema Mioba je učinkovit kozmetičen izdelek, ki je še posebej primeren za negovanje suhe in občutljive kože obraza.

Izberite alternativni izdelek na povezavi spodaj.
29112 29112

Ocene in mnenja

Opis

Izberite alternativni izdelek (KLIK), Helia kreme ni mogoče kupiti >>

 

 

Helia polžja krema Mioba je učinkovit kozmetičen izdelek, ki je še posebej primeren za negovanje suhe in občutljive kože obraza.

Številni predsodki uporabe polžje kreme so odveč, saj pozitivne lastnosti kreme odtehtajo vaše predsodke, ki se porajajo v glavi.

Tri pomembne lastnosti polžje kreme Helia

- ima učinek na hitrost staranja in poškodbo celičnih struktur

- izdelek vlaži kožo obraza, zato je izredno primeren za suh tip kože obraza, vlažilne sestavine prodirajo globinsko, med celicami,

- izboljša se prožnost dermisa kože, pripomore tudi pri preventivi nastajanja strij in pigmentnih madežev, ki so ponavadi posledica prekomernega sončenja ali starosti.

Glavna in najpomembnejša sestavina polžje kreme je predvsem ekstrakt polžje sline. Koža je zaradi vsebnosti vrhunskih sestavin zaščitena pred prehitrim staranjem, kožo naredi prožno ter jo zaščiti.

Sestavine Helia polžje kreme

Alantoin ali izvleček navadne kamilice, deluje na površino kože regenerativno, v koži izboljšuje vsebnost vode ter preprečuje nastajanje tkiv.

Kolagen in elastin - veliki organski molekuli, ki imata v koži pomembno vlogo. V kozmetičnih kremah opravljata vlogo naravnega fillerja zaradi katerega je koža na videz bolj polna, regenerirana ter pomlajena na izgled.

Glikolna kislina - deluje tako, da odstrani vrhnjo plast odmrlih celic, koža postane mehka in nežna.

Hialuronska kislina - spada med velike organske molekule, ki imajo predvsem eno vlogo - ta je vlaženje. Hialuronska kislina je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov prav zaradi te njene sposobnosti vezave in retezije vode. Hialuronska kislina se tudi nahaja v nekaterih predelih kože.

Proteinske molekule - so prav tako velike organske molekule, ki so posledice dodatka polžje sline. Polž v svojo slino izloča proteinske molekule - polžja slina jih vsebuje kar 60 %. Prav vsebnost proteinov v polžji slini je poglavitnega pomena, saj kožo nahrani ter jo obogati.

Vitamin E - poznan tudi kot močan antioksidant, ki zaščiti kožne celice pred delovanjem prostih radikalov. Prav prosti radikali pospešujejo destrukcijo kožnih celic.

Helia polžja krema Mioba vsebuje še tri ekstrakte in sicer ekstrakt preslice, rdečega grozdja ter vanilije.

Preslica pripomore pri regeneraciji kože, ohranja pa njeno elastičnost.
Grozdje je obogateno z naravnim resveratrolom in snovmi kot so flavonoidi ter druge snovi, ki pripomorejo k staranju in revitalizaciji kože.

Vanilija daje koži prijetno in blago aromo - vonj polžje kreme je tako izredno prijeten.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja