HempTouch Intenzivni balzam za ustnice, 4.5 mL

HempTouch intenzivni balzam za ustnice velja za enega najbolj priročnih konopljinih izdelkov HempTouch. Balzam za ustnice vsebuje le naravne sestavine, brez dodatnih ojačevalcev arome, okusa ali barve. HempTouch intenzivni balzam za ustnice velja za enega najbolj priročnih konopljinih izdelkov HempTouch. Balzam za ustnice vsebuje le naravne sestavine, brez dodatnih ojačevalcev arome, okusa ali barve.
524956 28013

Ocene in mnenja

Opis

HempTouch intenzivni balzam za ustnice velja za enega najbolj priročnih konopljinih izdelkov HempTouch. Balzam za ustnice vsebuje le naravne sestavine, brez dodatnih ojačevalcev arome, okusa ali barve.

Tako je zagotovoljeno, da je izdelek HempTouch intenzivni balzam obogaten le z naravnimi sestavinami, ki imajo svoj značilen konopljin vonj ter barvo.

HempTouch balzam za ustnice je izredno uporabno ter za uporabo povsem varno mazilo. Uporabljajo ga predvsem tisti, ki imajo suho kožo ustnic bi želeli njihovo revitalizacijo.

Herp-Less balzam za ustnice tako učinkovito neguje in globinsko zaščiti suhe, razpokane ter od morebitnih zunanjih dejavnikov kot je mraz, veter, vlaga poškodovane ustnice.
Konopljin balzam HempTouch intenzivni je ob nanosu izjemno nežen, ustnice omehča, ter po nanosu naredi prijeten mehak občutek.

HempTouch intenzivni balzam priporočamo tudi vsem tistim, ki jih od časa do časa pestijo težave s herpesom na ustnicah.

Prednosti HempTouch intenzivni balzama

- izjemno negovalna formulacija
- globinsko vlaženje
- obnavljanje povrhnjice ustnic
- deluje rahlo regenerativno
- deluje antioksidativno, saj ščiti pred delovanjem prostih radikalov
- certificiran izdelek (Certifikat Aromacert)
- primeren za na potovanje, zelo priročen
- ne vsebuje konzervansov, silikonov, umetnih barvil, ojačevalcev arome

Izdelek HempTouch intenzivni balzam je tako primeren za vse starostne skupine. Hranite ga pri temperaturi od 18°C do 25°C.

Uporaba HempTouch intenzivni balzama

Balzam nanesite na površino ustnic in sicer po potrebi, še posebej pa takrat, ko ustnice potrebujejo izdatno nego. Hranite ga pri temperaturi od 18°C do 25°C.

Izdelek HempTouch intenzivni ne izpostavljajte previsokim temperaturam, saj v tem primeru izgubi svojo trdoto in konsistenco.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: HempTouch HempTouch
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja