Noreva Xerodiane AP+ blagi peneči gel za tuširanje, 1 L

Noreva Xerodiane AP+ blagi peneči gel za tuširanje je inovativen, blag, hranljiv gel, ki ne vsebuje mil, posebej primeren pa je za negovanje obraza in telesa. Noreva Xerodiane AP+ blagi peneči gel za tuširanje je inovativen, blag, hranljiv gel, ki ne vsebuje mil, posebej primeren pa je za negovanje obraza in telesa.
444111 16197

Ocene in mnenja

Opis

Noreva Xerodiane AP+ blagi peneči gel za tuširanje je inovativen, blag, hranljiv gel, ki ne vsebuje mil, posebej primeren pa je za negovanje obraza in telesa.

Za koga je izdelek primeren?

Blagi peneči gel naj se uporablja predvsem pri ljudeh:

  • s suho in razdraženo kožo obraza in telesa
  • za kožo, ki je nagnjena k atopičnemu dermatitisu
  • za higieno kože dojenčkov in otrok
  • z izjemno suho kožo telesa, ki potrebuje vlaženje

Formula Noreva Xerodiane AP+ peneči gel je posebej razvita za čiščenje suhe, zelo suhe, občutljive, atopično nagnjene kože, ne da bi delovala iritirajoče.

Xerodiane AP + Soft Foaming Surgras pena ohranja in hidrira kožo obraza in telesa, ne da bi jo pri tem izsušila.
Izrazita toleranca izdelka omogoča varno vsakodnevno uporabo pri dojenčkih, otrocih in odraslih.

Karakteristike kozmetičnega izdelka

  • lahko se uporablja na otroških laseh
  • Prijetno dišeča pena
  • Zelo visoka toleranca

Poudarki: Zelo suha koža ali atopična nagnjenost

Sestavine kozmetičnega izdelka

Aqua (voda) , glicerin , natrijev lauret sulfat , akrilat / steareth-20 metaktrilatni kopolimer, natrijev lauroil sarkosinat, fenetil alkohol, peg / ppg-22/24 dimetikon , natrijev kokoamfoacetat, natrijev benzoat , parfum (dišava) , tetranatrijev edta , natrij hidroksid , laureth-2 , natrijev klorid , citronska kislina , natrijev sulfat , natrijev lavril sulfat .

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če imate kuhinjske omarice in hladilnik polne slastne, prikladne, zdrave hrane, je prehrana za dolgo življenje enostavna. Da bi to dosegli, navajamo projekt prenove shrambe.

Stvari, ki jih imejte pri roki

Močna pručka, da boste varno dosegli police visokih omaric in mesta v ozadju polic, vrečke za smeti, tesniIne vrečke, čistilna sredstva za shrambo in hladilnik, svinčnik in beležka za zapisovanje stvari, ki jih morate kupiti.

Dan, preden pobirajo smeti, da zavržena hrana ne bo privabljala škodljivcev ali gnila.

Koliko časa boste potrebovali?

Od dveh do deset ur, odvisno, kako veliko kuhinjo imate. Delo lahko razdelite na več manjših korakov, če se vam zdi preveč za naenkrat. Vsak dan pospravite polico ali dve v shrambi. Ali pa se danes lotite samo hladilnika, zamrzovalnik pa bo na vrsti prihodnji teden. Če bi raje vso shrambo ali hladilnik pospravili venem dnevu, začnite z najvišjo polico in nadaljujte proti najnižji.

Kaj narediti, preden začnete?

Spraznite kuhinjsko mizo in delovne pulte, da boste imeli prostor za odlaganje stvari. Namenite en konec za hrano, ki jo boste obdržali, drugega pa za stvari, ki jih boste zavrgli (če ne morete vreči stran hrane, ki je še užitna, jo odpeljite v krajevno dobrodelno organizacijo ali pa zanjo namenite eno polico in jo na njej shranite, dokler je ne boste porabili, nove pa ne kupujte več).
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov