x
Vse kategorije
Herstat mazilo za herpes, 2 g
Herstat mazilo za herpes, 2 g
Oceni izdelek in zasluži
4.7 3

Herstat mazilo za herpes, 2 g

Proizvajalec: Ars pharmae
Za hitro in učinkovito odpravo simptomov pri herpesu.
Cena: 9,71 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka mazilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mazilo herstat priporočamo za hitro in učinkovito odpravo simptomov pri herpesu.

Navodila za uporabo Herstat mazila za herpes

nanesite herstat neposredno na obolelo mesto vsaki 2 uri, 5 krat na dan

Opozorilo ob uporabi Herstat mazila za herpes

Propolis lahko povzroči reakcijo na koži.
Če se pojavi alergijska reakcija, takoj prenehajte z uporabo.

Težave s herpesom so težava marsikaterega prebivalca Slovenije. Herpes je virus, ki lahko izbruhne nenapovedano, običajno pa je posledica padca odpornosti in deprimiranosti imunskega sistema.

Herstat mazilo za herpes je kozmetični izdelek z vsebnostjo propolisa, ki velja za naravno zaščitno sredstvo. Mazilo Herstat za herpes:

- deluje v vseh stopnjah herpesa
- je klinično ter splošno preizkušen
- povsem zadovoljivo opravi svojo nalogo

Sestavina Herstat mazila za herpes je tudi propolis, ki deluje učinkovito zaščitno ter pripomore k tretmaju herpesa. Delovanje mazila je učinkovito ter odločitev vsakega, ki želi herpesno obolenje skrajšati za kar 3.5 dni v povprečju.

Mazilo za nego vsebuje tudi beli vazelin - sredstvo namenjeno intenzivnemu vlaženju kože ustnic, kar spodbuja k hitrejši regeneraciji kože.

Uporaba Herstat mazila za herpes

Mazilo uporabljajte čim pogosteje, v povprečju pa do 5 krat dnevno. Aplikator Herstat mazila je kakor nalašč za natančno nanašanje mazila ter učinkovito nego ustnic.

Ocene in mnenja

Martina; | 6. 02. 2013 01:00
/
Dobra izbira pri zdravljenju herpesa. Zdravljenje traja nekaj dni. Celjenje je hitrejše in lepše kot pa s kakšnim drugim mazilom.
Sabrina; | 20. 03. 2017 08:49
Dekani 201, 6271 Dekani
To je edino zdravilo za, ki dejansko pomaga ustaviti izbruh herpesa (preizkusila sem vsa zdravila za herpes na slovenskem trgu) Celjenje na prizadetem mestu je izredno hitro. Priporočam!
Kristina; | 24. 05. 2020 10:48
Krnica
Herstat mi je priporočila prijateljica, ko je gledala kako se spopadam s herpesom na 101 način. Preizkusila sem vse kar je. Od obližov do različnih krem, zobna pasta realno vse kar sem prebrala da deluje. Sedaj pa ko začutim ščemenje  začnem mazati. Namažem približno petkrat na dan oziroma še večkrat. Tako se herpes sploh ne naredi ali pa se posuši že v začetni fazi. Imam res probleme s herpesi saj ga dobim do 3x na leto ko mi imunski sistem res pade zaradi stresa. Preizkušen in pozitivno ocenjen z moje strani.

Priloge

Ali ste vedeli

Genitalni herpes

Kaj povzroča nastanek genitalnega herpesa?
Pri mladih ljudeh genitalni herpes povzroča virus herpes simplex, v večini primerov HSV-2, ki spada v isto skupino kot virus, ki povzroča herpes na ustnicah. Okužba se pre-nese pri nezaščitenem spolnem stiku z okuženo osebo. Bolniki izločajo virus 3-4 dni po začetku bolezni. Za prenos je pomemben neposredni stik sluznice z izločki spolnih organov, ki vsebujejo virus. Okužba je pogostejša na okvarjenih sluznicah. Več kot polovica na novo obolelih se okuži v času, ko partner nima nobenih težav. Pri otrocih to okužbo redkokdaj vidimo, lahko pa nastane, če otrok ali mati prenese HSV-l ali HSV-2 v predel spolovila z okuženimi rokami.
Pri prvi okužbi prodrejo virusi v celice kože in/ali sluznice, kjer se zelo hitro razmnožujejo Celica propade, sproži se vnetni odgovor. Virus se širi po limfnih poteh in bezgavkah, ki se povečajo, ter nato s pomočjo krvnega obtoka v druge organe, predvsem vosrednje živčevje. Širjenje virusa zavirajo imunski mehanizmi. Po prvi okužbi ostanejo virusi speči v tistih delih živčevja, ki oživčuje kožo in sluznice, kjer je prišlo do prve okužbe. Pri ponovni okužbi se virus po živcih širi v predel kože in sluznic, ki ga oživčuje. Tako se spremembe ob ponovni okužbi pojavljajo vedno ali skoraj vedno na mestu prve okužbe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Izdelki proti herpesu

Ob prvi okužbi z virusom Herpes simplex je človek okužen vse življenje. Značilen znak okuženosti je izpuščaj na mestu okužbe (herpes), ki pa se lahko kasneje širi tudi v okolico. Okužbo omeji imunski sistem, vendar »speči« virus ostane v senzoričnih... preberi več...

Herpes - težava, ki je ne zanemarjajte!

Vprašanje: V ponedeljek se mi je na ustnici naredil herpes. To se mi ni zgodilo že več kot eno leto. Po navadi se stanje po parih dneh izboljša. Danes je tretji dan in se mi zdi, da je zadeva večja kot je bila prvi dan (rahla oteklina, razjeda).... preberi več...

HERPES

Herpes je izredno pogosto obolenje, ki ga povzroča virus Herpes-Simplex. Virusi se prenašajo s kapljično okužbo ali umazanijo, po prvi okužbi ostanejo v telesu več let, zato se herpes rad ponavlja. • Afte (Stomatitis aphthosa): do prvega stika... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka mazilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.