Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila
Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila

Proizvajalec: Hey Sport
Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila je posebno čistilo, ki je namenjeno čiščenju membranskih oblačil.
Cena: 9,60 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila je posebno čistilo, ki je namenjeno čiščenju membranskih oblačil.

Izdelek predstavlja poseben napredni koncentrat, namenjen predvsem za membranska oblačila, kot so Goretex, Sympatex, Schoeller ipd.

Idealno za vremensko oblačila. Tex Wash ohranja funkcijo in ne blokira občutljive membrane. Posebni dodatki nevtralizirajo neprijetne vonjave. Ne vsebuje belila.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Zakaj se 'instant' rešitve ne obnesejo
Nekateri se s stresom, ki ga doživljajo pri vzgajanju, spopadajo na škodljive načine, na primer s pitjem alkohola in kajenjem. Čeprav oba načina lahko kratkoročno zmanjšata stres, imata hude dolgoročne posledice.
Zakaj nas pitje alkohola in kajenje tako privlačita?
Alkohol aktivira gama-aminomasleno kislino, sistem v možganih, ki zmanjšuje anksioznost. Prav tako za kratek čas poveča raven serotonina in dopamina, tako da se počutite bolj socialno samozavestne in sproščene in izostrijo se vam čuti. Vendar pa ima preveč alkohola hitro nasprotni učinek od želenega. Kadar spijete preveč, se raven oksitocina, dokozaheksaenojske kisline (DHK), triptofana in glukoze zniža, in če temu doda'mo še nizko raven sladkorja v krvi in serotonina, vam strmoglavljenje v prav bedno razpoloženje ne uide.

Po nekaj kozarcih začne alkohol hudo onemogočati funkcije zgornjih možganov, na primer govor in funkcije za uravnavanje čustev. V tem primeru vodilno vlogo prevzamejo spodnji (primitivni) možgani; nič čudnega torej, da ljudje, ki spijejo preveč, postanejo jezni, nasilni ali potrti. Prav s tem, da nadzor prevzamejo spodnji možgani, lahko pojasnimo, zakaj se toliko nasilja v družini in zlorab otrok zgodi pod vplivom alkohola.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.