Afrodita Rose gel za prhanje in kopel, 1000 mL

Razvajajte se med prhanjem ali v kopeli s klasičnim vonjem vrtnice in negovalnim učinkom Rose gela za prhanje in kopel Afrodita. Razvajajte se med prhanjem ali v kopeli s klasičnim vonjem vrtnice in negovalnim učinkom Rose gela za prhanje in kopel Afrodita.
33104 33104
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Razvajajte se med prhanjem ali v kopeli s klasičnim vonjem vrtnice in negovalnim učinkom Rose gela za prhanje in kopel Afrodita.

Prednosti in lastnosti

  • dvojna uporaba
  • za prhanje
  • za kopel
  • brezčasni vonj vrtnice
  • negovalna formula
  • veliko pakiranje

Delovanje Rose gela za prhanje in kopel Afrodita

Prepustite se omamnemu vonju vrtnic kadarkoli si želite. Afroditin gel Rose ima namreč dvojno uporabnost. Odlično se odnese kot gel za prhanje, za vaš vsakodnevni ritual čiščenja in nege kože. Po vsakem prhanju boste imeli občutek, da ste stopili iz polne gredice dišečih vrtnic. Vaša koža bo razkošno negovana in popolnoma revitalizirana.

Tudi če si občasno privoščite kopel, lahko vanjo dodate gel Rose. Ustvarili si boste prijeten oblak pene, ki bo prijetno odišavil celotno kopalnico. Med vašim sproščanjem, bo pena nežno očistila vašo kožo.

Za tako razkošno nego poskrbijo svileni proteini. Gre za posebno obliko beljakovin, ki je po zgradbi izjemno podobna človeški koži. Optimalno vlažijo kožo in zagotavljajo dobro hidriranost kože skozi celoten dan, saj lahko svileni proteini prehajajo skozi plasti kože. Med čiščenjem in negovanjem kože, se ustvari tanek zaščitni sloj, ki kožo dobro zaščiti pred pretiranim izsuševanjem.

Po vsaki uporabo gela za prhanje in kopel Rose Afrodita, bo vaša koža odlično negovana, navlažena in bo prijetno mehka in gladka na otip.

Uporaba gela za prhanje in kopel Rose

Gel Rose Afrodita lahko uporabite kot gel za prhanje. Najprej dobro navlažite kožo na vašem telesu, preden nanesete gel. Na dlani si iztisnite nekaj gela in ga razmažite po telesu. Ko dobro očistite kožo, ostanke gela izperite.

Če želite gel uporabiti v kopeli, ga že medtem ko polnite kopalno kad, nekaj iztisnite pod tekoč curek vode. Tako se bo ustvarila bogata pena. Če želite še več mehurčkov, lahko gel Rose pomešate tudi direktno v vodi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja