Homeopatsko zdravilo Coffea Arabica

Zrela in pražena kava se uporabljajo za pripravo homeopatskega zdravila Coffea, ki se uporablja za zdravljenje ekstremnih duševnih težav, ki povzroča posledično tudi nespečnost. Lajša močno občutljivost na morebitno bolečino.
13360 13360

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

>> Pravilna uporaba homeopatskih zdravil

V kolikor želite nasvet (le-ta je seveda plačljiv) lahko to storite po telefonu (07 3888 000) ali osebno v lekarni Žužemberk.

Nasvet Vam nudi mag. Maja Lukanc - sledi povezavi >>

Zrela in pražena kava se uporabljajo za pripravo homeopatskega zdravila Coffea, ki se uporablja za zdravljenje ekstremnih duševnih težav, ki povzroča posledično tudi nespečnost. Lajša močno občutljivost na morebitno bolečino.

Homeopatsko zdravilo se uporablja pri:

Kava je širikospektralen dodatek, ki se uporablja širikospektralno, med drugim tudi v ayurvedski medicini, kjer se uporablja surova za zdravljenje glavobola. Kofein je glavni aktivni element v kavi in ​​se terapevtsko uporablja v obliki diuretika, analgetika in prebavnega tonika. V sodobni medicini se kofein pomeša s tradicionalnim analgetikom, na primer z aspirinom, za pripravo zdravil proti bolečinam ali analgetikov brez recepta.
 
Homeopatsko zdravilo se uporablja pri sledečih stanjih:
 
- duševna izčrpanost, mentalne težave
- nespečnost: pogosto se lahko bolniki soočajo s tem simptomom zaradi prekinitve dela in / ali težav pred izpitom.
- izčrpanost
- glavobol: v nekaterih primerih se bolečina lahko razširi na zobe in ušesa z možnostjo obrazne nevralgije (hude spazmodične bolečine v obrazu zaradi okvare živcev na tem območju). Bolniki lahko dobijo glavobol zaradi trdega dela in posledično duševne izčrpanosti, impulzivnih čustev.

Opozorilo

Navedene informacije so zelo splošne, zato pred nakupom svetujemo posvet s farmacevtom!

Sledi povezavi homeopatsko svetovanje >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Zdravilni ognjič, primožek Calendula officinalis
Poleg bleščečih barvil je v cvetnih koških še zelo veliko drugih snovi, med njimi tudi saponini, flavonoidi in neka grenčina. Zdravilni ognjič so v preteklosti uporabljali tudi v pripravkih za notranjo uporabo, zdaj pa ga predpisujejo predvsem pri zdravljenju zmečkanin, podplutb, manjših ran in drugih kožnih poškodb. Po zdravilnih lastnostih je odličen nadomestek za strupeno arniko. Zdravilni ognjič je sestavi na gotovi h zd ravil nih pripravkov. Na kožo ga praviloma nanašamo kot mazilo. Ognjičevo olje si lahko sami pripravimo tako, da segrejemo 150 g posušenih cvetnih koškov in 500 g olivnega olja in pustimo, da se ohladi. Po treh dneh olje znova segrejemo in precedimo skozi gosto tkanino. Ognjičevo olje nato hranimo na hladnem.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Remedia Homeopathie Remedia Homeopathie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov