Homeopatsko zdravilo Euspongia Officinalis

Na splošno se to homeopatsko zdravilo uporablja za izločanje toksičnih strupov, rešuje simptome, kot so: zadihanost, palpitacije in zardevanje. Poleg tega je to sredstvo učinkovito tudi pri tretiranju astme, hudih in suhih napadov kašlja in pri nadzorovenm tretmaju srčnih bolezni.
17617 17617

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

>> Pravilna uporaba homeopatskih zdravil

V kolikor želite nasvet (le-ta je seveda plačljiv) lahko to storite po telefonu (07 3888 000) ali osebno v lekarni Žužemberk.

Nasvet Vam nudi mag. Maja Lukanc - sledi povezavi >>

Spongia Tosta razpolaga s številnimi terapevtskimi lastnostmi, zato ga predpisujejo alopatski in homeopatski zdravniki za zdravljenje številnih bolezni.

Homeopatsko zdravilo se uporablja pri:

- izčrpanost,

- kašelj,

- gripa,

- vnetje grla

Na splošno se to homeopatsko zdravilo uporablja za izločanje toksičnih strupov, rešuje simptome, kot so: zadihanost, palpitacije in zardevanje. Poleg tega je to sredstvo učinkovito tudi pri tretiranju astme, hudih in suhih napadov kašlja in pri nadzorovenm tretmaju srčnih bolezni.

Zdravila, pripravljena iz Spongia Officinalis se dajejo tudi bolnikom, ki trpijo zaradi laringitisom, skupaj s suhim, pekočim občutkom v grlu, ki je zelo občutljiv na dotik.

Opozorilo

Navedene informacije so zelo splošne, zato pred nakupom svetujemo posvet s farmacevtom!

Sledi povezavi homeopatsko svetovanje >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zaposlitev

Če te študij ne mika in si se odločil, da si boš raje poiskal službo, se najprej pozanimaj, kje so na voljo informacije o prostih delovnih mestih, kako se prijaviš na razpise in kako naj bi se obnašal na razgovorih za zaposlitev. Delovni svetovalci ti bodo znali povedati, kako običajno potekajo in kakšna vprašanja lahko pričakuješ, tako da boš lahko ob njihovi pomoči izpilil svojo predstavitev. Naučili te bodo, kako sestaviti dober življenjepis in na delodajalčevo zahtevo izpolniti ustrezne obrazce. Življenjepis igra pri iskanju primerne zaposlitve pomembno vlogo.

Pisanje življenjepisa

Še preden se nameravaš prijaviti za kakšno delovno mesto, je dobro, da si sestaviš osnutek življenjepisa in ga shraniš v računalnik. Ko se poteguješ za določeno delovno mesto, ga bo treba le še prirediti, da se bo ujemal z zahtevami delodajalca.

Na začetku seveda ne boš imel prav dosti delovnih izkušenj, lahko pa omeniš morebitno počitniško ali popoldansko delo in delo ob koncu tedna, saj si tudi s takšnim delom pridobiš nekatere delovne spretnosti. Številni delodajalci bodo zahtevali vsaj dve priporočili, zato ju raje navedi že v ž.ivljenjepisu. To naj bodo po možnosti osebe z odgovornimi funkcijami, npr. učitelji ali nekdanji delodajalci. Seveda jih prej prosi za dovoljenje in jih obvesti, da se utegne potencialni delodajalec pri njih pozanimati o tebi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Remedia Homeopathie Remedia Homeopathie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov