Hypoallergenic šampon za pse, mačke in mladičke, 250 mL

Hypoallergenic šampon za pse, mačke in mladičke je inovativen veterinarski negovalni šampon, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejše kože in dlake psov in mačk, pa tudi pasjih in mačjih mladičev. Hypoallergenic šampon za pse, mačke in mladičke je inovativen veterinarski negovalni šampon, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejše kože in dlake psov in mačk, pa tudi pasjih in mačjih mladičev.
940348 5124

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Hypoallergenic šampon za pse, mačke in mladičke je inovativen veterinarski negovalni šampon, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejše kože in dlake psov in mačk, pa tudi pasjih in mačjih mladičev.

Izdelek je pakiran v obliki priročne plastenke z 250 mL vsebine. 

Sestavine in aktivnost le-teh

Proteini ovsa - imajo to lastnost, da se hitro in enostanvo absorbirajo v površino kože in dlake, zato je prekomerno sušenje las in dlake preprečeno. Posledično se izboljša tudi elastičnost kože. 

Pantenol - ima regenerativni učinek, lajša morebitne kožne poškodbe in jih sanira

Alantoin ima učinkovito pomirjevalen učinek, ob enem pa deluje prav tako regenerativno. 

Šampon Hypoallergenic naj se uporablja v primeru izredno suhe ter problematične kože, v primeru, ko se na površini kože pojavijo dermalne težave. Vsekakor izdelek uporabite tudi v primeru vidnih alergij ali v primeru nastanka morebitne preobčutljivosti na druge kozmetično veterinarske izdelke. 

Izdelek je inovativna pdporna terapija v primeru vnetja kože psov in mačk. 

Uporaba Hypoallergenic šampona

Pred uporabo šampona dlako dobro omočite ter nanesite šampon ter ga vmasirajte v kožo. Šmpon vmasirajte tako, da se bo dobro spenil - posledično boste doseglli dober učinek čiščenja. 

Pustite delovati 5 minut. Sperite s toplo vodo in osušite dlako. Izogibajte se predelu oči in ušes.

Sestava: oves, pantenol, alantoin, lanolin

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetExpert VetExpert
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja