Ionika ionska zobna ščetka

Ionika ionska zobna ščetka je inovativna revolucionarna ionska ščetka.
19556 19556

Ocene in mnenja

Opis

Ionika ionska zobna ščetka je inovativna revolicionarna ionska ščetka.

IONIKO odlikujejo številne prednosti, med katerimi izpostavljamo najpomembnejše

1. S pomočjo negativnih ionov učinkoviteje odstranjuje zobne obloge.
2. Je prijazna do zobne sklenine in dlesni, saj ne potrebuje močnega pritiska na zobe.
3. Zobje so gladki že po prvem umivanju in njihova čistoča traja dalj časa.
4. Za delovanje ne potrebuje zobne paste, zaradi česar je prijazna do denarnice in okolja.
5. Ne potrebuje dodatnega vira energije, vgrajena baterija zdrži do 6 mesecev.
6. Je zelo enostavna za uporabo, njeno delovanje je tiho in ne vibrira.

Ionika je na voljo v 4 barvah (modra, zelena, roza in viola) in je pakirana v ličnih prozornih etuijih, ki omogočajo priročno shranjevanje in večjo stopnjo higiene.

Ionika zobna ščetka pripomore k inovativnemu čiščenju zob, ščetka tako omogoča hitro, enostavno preprosto predvsem pa učinkovito čiščenje vaših zob. Ker ščetka omogoča delovanje s pomočjo pozitivno nabitih ionov. Tehnologija tovrstnega čiščenja omogoča inovativno ter temelitejše čiščenje zobne sklenine.

Ščetka Ionika je prijazna do zobne sklenine ter dlesni, jih ne iritira. Ionska zobna ščetka ne povzrroča mehanske abrazije, pač pa temelji bolj na magnetni interakciji z zobnimi oblogami. Tako Tako zobne obloge dobesedno odbije s površine zobne sklenine, zato je teoretično dovolj že to, da se zobne sklenine le dotikamo z to inovativno zobno ščetko.

Zaradi načina delovanj zobne ščetke le-ta ne potrebuje zobne paste - z njeno uporabo tako lahko celo prihranite. Ker ni potrebno uporabiti zobne paste pa lahko Ioniko uporabite tudi sočasno s homeopatskih zdravljenjem.

Ionika zobna ščetka je primerna tudi za otroke ter je povsem varna za uporabo. Uporaba zobne ščetka je za otroka lahko tudi zelo zabavna.

Prednosti Ionika zobne ščetke

  • zobne obloge so odstranjene učinkoviteje: ionizacija, na podlagi katere zobna ščetka deluje predstavlja temelj čiščenja zobne ščetke. Uporaba zobne ščetke ne predvideva souporabe zobnih past in gelov.
  • zobje so gladkejši in bolj čisti: učinkovitejše odstranjevanje oblog je ena najvidnejših prednosti delovanja Ionike. Zobe, zobno sklenino bistveno manj obrabimo, saj je čiščenje zob resnično enostavno in predvideva samo rahel dotik
  • zobna ščetka je tiha ter ne povzroča posebnih tresljajev - to je tudi prednost, ki omogoča, da si za razliko od soničnih ščetk zobe umivate potiho. Ta opravek zato lahko premaknete na poznejše ure, ko drugi že spijo.
  • Ionika je shranjena v posebnem plastičnem etuiju. Etui omogoča enostavno ter higienično prenašanje, med drugim pa je primerna tudi za na potovanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ženska menopavza

Pri večini žensk je menopavza prelomen trenutek v telesnem, intelektualnem, psihološkem in čustvenem smislu, nikakor pa ne pomeni začetka konca življenjske poti.

Premagovanje stereotipov

Označevanje menopavze kot »življenjske spremembe- je napačno in je lahko neproduktivno. Menopavza namreč ni edina sprememba, ki se pojavi v vašem življenju, in verjetnost, da bo najpomembnejša, je zelo majhna. Življenje je sestavljeno iz vrste počasnih sprememb - prelomne točke namreč ne dosežemo kar nenadoma in tudi starati se ne začnemo šele, ko dosežemo sredino življenja. Staranje je nenehen proces, ki se začne v trenutku rojstva. Za zdrav odnos do menopavze pa je nujno njeno razumevanje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ionika Ionika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov