Jamieson Omega-3 Ekstra močna, 100 kapsul
Jamieson Omega-3 Ekstra močna, 100 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
5.0 3

Jamieson Omega-3 Ekstra močna, 100 kapsul

Proizvajalec: Jamieson
Jamieson Omega-3 Ekstra močna je novo prehransko dopolnilo, ki ne vsebuje neprijetnega okusa po ribah ter preprečuje neprijetno spahovanje.
Cena: 26,31 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Oznakajamieson
Vsebujeomega maščobe, omega-3

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Jamieson Omega-3 Ekstra močna je novo prehransko dopolnilo, ki ne vsebuje neprijetnega okusa po ribah ter preprečuje neprijetno spahovanje.

Tako Jamieson Omega-3 Ekstra močna kapsula vsebuje eno najmočnejših kombinacij aktivnih komponent EPA in DHK v sami kapsuli.

Učinkovanje ustreznih koncentracij EPK in DHK povzroča sledeče pozitivne učinke prehranskega dopolnila na človeški organizem:

- EPA in DHK imata v ustrezni koncentraciji in ustreznem razmerju pomembno vlogo pri delovanju srčne mišice. Takšen učinek se doseže že z vnosom 250 mg.

- DHK v svoji samostojni obliki ima znaten vpliv na delovanje možganov in možganskih celic, prav tako ima signifikanten učinek na dober vid. Takšen učinek se doseže že z vnosom 250 mg.

Prednost prehranskega dopolnila Jamieson Omega-3 Ekstra močna je tudi modificiran ovoj kapsule, ki je oplementiten z ekstraktom limone, ki omogoča modificiran okus, ki je bolj prijeten, sprejemljiv in omogoča zaščito pred spahovanjem in neprijetnim priokusom po ribjem olje.

Ker se ribe pridobiva iz oceanov, ki pa so vse bolj onesnaženi je Jamieson poskrbel tudi za to in sicer s procesom mikor molekularnega čiščenja oziroma destilacije ribjega olja, kar odstrani še tako neznatne količine polutantov, težkih kovin, ki se skozi leta akomulirajo v ribah oz. predvsem v njihovih maščobnih zalogah. Jamieson prehranska dopolnila tako zagotavljajo visoko stopnjo kvalitete, saj so koncentracije nedovoljenih toksinov v Jamieson prehranskih dopolnilih daleč pod zapisanimi vrednostmi.

Uporaba dopolnila Jamieson Omega-3 Ekstra močna formula

Priporočeno je odmeriti od 1 do maksimalno 2 kapsuli prehranskega dopolnila. Kapsulo lahko zaužijete med prehrano.

Vsebnost snovi v kapsuli Jamieson Omega-3 Ekstra močna

1165 mg visoko prečiščenega olje sardel, sardon ter skuš. Samo olje tako vsebuje do 6700 mg prečiščenih omega maščobnih kislin, ki se še naprej delijo na EPA in DHK. Od tega prehransko dopolnilo Jamieson Omega-3 vsebuje:

- 420 mg EPA kisline

- 280 mg DHK kisline

Prehransko dopolnilo tako vsebuje sledi rib kot morebiten alergen.

Omega maščobe imajo pomemben vpliv na človeško telo, še posebej pa imajo signifikanten pomen, če so v ustrezni koncentraciji oziroma sta kislini (EPA in DHK) v ustreznemu in pravemu razmerju.

Ekstra visoka koncentracija ultra čiste omega maščobne mešanice omogoča izboljšavo pokazateljev, kot na primer: povišan holesterol, težave s kostnim tkivom.

Shranjevanje izdelka naj bo pri sobni temperaturi.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ocene in mnenja

Gost; | 16. 03. 2017 19:38
Odlično
Supeeer zadevica - sedaj tudi cenovno dostopnejša😍,.... hvala tudi za expeditivno dostavo.
Nina; | 7. 12. 2017 13:39
Neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno
V preteklosti sem preizkusila že mnogo proizvajalcev omega-3 kapsul, vendar z nobenim do sedaj nisem bila tako zadovoljna kot s temi. Res niso najcenejše, vendar so mikrofiltrirane in imajo v primerjavi z drugimi odlično koncentracijo EPA in DHA. To v praksi pomeni, da je dovolj že samo ena kapsula na dan, kar je odlično, saj so precej velike. Sicer so gladke in brez okusa ter jih z lahkoto pogoltnem, vendar bi kljub vsemu utegnila koga velikost kapsul motiti pri požiranju. Odlično je tudi pakiranje, v katerem je kar 100 kapsul.
Cilka; | 14. 03. 2021 18:24
Perfektna kvaliteta
Izredno kvaliteten izdelek, ki se pogosto pojavi v moji nakupovalni košarici - glede na to, da sem dolgoletna uporabnica Jamieson izdelkov in me še niso razočarali lahko resnično zaključim, da je pri njih kvaliteta na prvem mestu.

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Oznakajamieson
Vsebujeomega maščobe, omega-3

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.