Jamieson Omega-3 Ekstra močna, 100 kapsul

Jamieson Omega-3 Ekstra močna je novo prehransko dopolnilo, ki ne vsebuje neprijetnega okusa po ribah ter preprečuje neprijetno spahovanje. Jamieson Omega-3 Ekstra močna je novo prehransko dopolnilo, ki ne vsebuje neprijetnega okusa po ribah ter preprečuje neprijetno spahovanje.
530344 29708

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Cilka **** 14. 03. 2021 18:24
Izredno kvaliteten izdelek, ki se pogosto pojavi v moji nakupovalni košarici - glede na to, da sem d... Preberi več
Nina **** 7. 12. 2017 13:39
V preteklosti sem preizkusila že mnogo proizvajalcev omega-3 kapsul, vendar z nobenim do sedaj nisem... Preberi več
Tomaž **** 16. 03. 2017 19:38
Supeeer zadevica - sedaj tudi cenovno dostopnejša😍,.... hvala tudi za expeditivno dostavo. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jamieson Omega-3 Ekstra močna je novo prehransko dopolnilo, ki ne vsebuje neprijetnega okusa po ribah ter preprečuje neprijetno spahovanje.

Tako Jamieson Omega-3 Ekstra močna kapsula vsebuje eno najmočnejših kombinacij aktivnih komponent EPA in DHK v sami kapsuli.

Učinkovanje ustreznih koncentracij EPK in DHK povzroča sledeče pozitivne učinke prehranskega dopolnila na človeški organizem:

- EPA in DHK imata v ustrezni koncentraciji in ustreznem razmerju pomembno vlogo pri delovanju srčne mišice. Takšen učinek se doseže že z vnosom 250 mg.

- DHK v svoji samostojni obliki ima znaten vpliv na delovanje možganov in možganskih celic, prav tako ima signifikanten učinek na dober vid. Takšen učinek se doseže že z vnosom 250 mg. 

Prednost prehranskega dopolnila Jamieson Omega-3 Ekstra močna je tudi modificiran ovoj kapsule, ki je oplementiten z ekstraktom limone, ki omogoča modificiran okus, ki je bolj prijeten, sprejemljiv in omogoča zaščito pred spahovanjem in neprijetnim priokusom po ribjem olje.

Ker se ribe pridobiva iz oceanov, ki pa so vse bolj onesnaženi je Jamieson poskrbel tudi za to in sicer s procesom mikor molekularnega čiščenja oziroma destilacije ribjega olja, kar odstrani še tako neznatne količine polutantov, težkih kovin, ki se skozi leta akomulirajo v ribah oz. predvsem v njihovih maščobnih zalogah. Jamieson prehranska dopolnila tako zagotavljajo visoko stopnjo kvalitete, saj so koncentracije nedovoljenih toksinov v Jamieson prehranskih dopolnilih daleč pod zapisanimi vrednostmi.

Uporaba dopolnila Jamieson Omega-3 Ekstra močna formula

Priporočeno je odmeriti od 1 do maksimalno 2 kapsuli prehranskega dopolnila. Kapsulo lahko zaužijete med prehrano.

Vsebnost snovi v kapsuli Jamieson Omega-3 Ekstra močna

1165 mg visoko prečiščenega olje sardel, sardon ter skuš. Samo olje tako vsebuje do 6700 mg prečiščenih omega maščobnih kislin, ki se še naprej delijo na EPA in DHK. Od tega prehransko dopolnilo Jamieson Omega-3 vsebuje:

- 420 mg EPA kisline

- 280 mg DHK kisline

Prehransko dopolnilo tako vsebuje sledi rib kot morebiten alergen.

Omega maščobe imajo pomemben vpliv na človeško telo, še posebej pa imajo signifikanten pomen, če so v ustrezni koncentraciji oziroma sta kislini (EPA in DHK) v ustreznemu in pravemu razmerju.

Ekstra visoka koncentracija ultra čiste omega maščobne mešanice omogoča izboljšavo pokazateljev, kot na primer: povišan holesterol, težave s kostnim tkivom.

Shranjevanje izdelka naj bo pri sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov