x
Vse kategorije
Oceni izdelek in zasluži
5.0 3

Jamieson mikroorganizmi Ekstra Moč, 30 kapsul

Proizvajalec: Jamieson

Jamieson EKSTRA MOČ 30 milijard, 14 sevov prehransko dopolnilo je inovativen in močno delujoč pripravek. Učinek mikroorganizmov je odvisen od delovanja kultur mikroorganizmov in od kvalitete sevov.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov::
  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Oznakajamieson
Vsebujemikroorganizme, probiotiki

Ocene in mnenja

Andraž; | 16. 01. 2019 17:51
probiotiki
Nekaj najboljšega kar lahko naročiš, efekt se pozna že v enem tednu, kapsule so tudi manjše, torej lažje pogoltneš.
Vesna; | 29. 10. 2020 06:15
Probiotiki Jamieson
Majhne kapsule, ki jih z lahkoto pogoltneš. Že po nekaj dneh sem imela manj napihnjen trebuh, tako da resnično pomagajo. Ob rednem jemanju se mi je naphinjenost, plini in neprijeten občutek v trebuhu umiril.
Barbara; | 6. 01. 2021 22:16
Odlični!
Probiotike sem začela jemati predvsem zato, ker imam težave s kožo- imam namreč luskavico na predelu lasišča, za ušesi, v manjših količinah pa še po različnih predelih telesa.
Ker mi razna mazila in detoxi niso pomagali, sem se poglobila v mojo težavo in prišla do informacij, da so lahko težave s kožo povezane z neravnovesjem v črevesni flori. Priporočali so se kvalitetni probiotiki in po priporočilu, sem začela jemati Jamiesonove.
Koža je občutno boljša, manj vneta, področja vnetja so manjša.
Poleg tega je izginila še napihnjenost, splošno počutje je boljše, pa tudi moje misli so bistrejše.
Našemu črevesju ne pravijo zastonj mali možgani.
Izdelek toplo priporočam.

Opis

JAMIESON EKSTRA MOČNI mikroorganizmi 30 milijard, 14 sevov prehransko dopolnilo je inovativen in močno delujoč pripravek. Učinek mikroorganizmov je odvisen od delovanja kultur mikroorganizmov in od kvalitete sevov.

Mikroorganizmiso v človeškem organizmu izrednega pomena, živimo v sinergiji z njimi, brez njih pa bi bilo naše življenje precej drugačno. Med drugim bakterijske kulture poskrbijo za metabolizem nekaterih snovi, ki jih človeški organizem ne more. Prav tako so bakterije pomembne proizvajalce nekaterih vitaminov, ki nastajajo s pomočjo bakterijske fermentacije.

Učinek mikroorganizmov je odvisen od kvalitete sevov, ob enem pa ne samo to, pač pa tudi od števila mikroorganizmov v sami kapsuli ter tudi od pravilnega načina hranjenja.

V laboratorijih Jamieson so formulirani mikroorganizme z izjeno visoko vsebnostjo bakterijskih kultur - najmočnejše kapsule s mikroorganizmi iz kar 14 unikatnih sevov in ekstra močjo, ki nima konkurence.

Učinkovitost te kvaliteta proizvoda Jamieson

Kvaliteta in učinkovistost do izteka roka uporabnosti kapsul je varovana na način, da so kapsule pakirane v tako imenovane blistre, ki omogočajo dolgoročno ohranjanje kvalitete prehranskega dopolnila. Ravno način pakiranja in hranjenja omogoča, da kapsule ohranijo nespremenjeno kvaliteto izdelka vse od časa proizvodnje pa do izteka roka uporabnosti.

V eni kapsuli se nahaja kar 30 milijard aktivnih kultur mikroorganizmov iz kar 14 posebej kultiviranih bakterijskih sevov, vse kapsule pa so pakirane v kakovostnih blistrih, ki omogočajo resnično optimalno učinkovitost vse do konca roka uporabe.

Učinek mikroorganizmov je odvisen od kvalitete sevov, nato pa od števila mikroorganizmov v sami kapsuli ter seveda od pravilnega načina hranjenja mikroorganizmov.

Dnevni vnos prehranskega dopolnila

Na dan zaužijte eno kapsulo Jamieson Ekstra Moč s kozarcem vode (0,25 l), najbolje pred jedjo. Kapsule naj bodo hranjenepri ustrezni temperaturi, vsebine le-teh pa ne izpostavljajte ekstremnim pogojem, saj so mikroorganizmi termično nestabilni in posledično pri izpostavitvi neustreznim pogojem hitro odmrejo in ne opravljajo svoje funkcije v prebavnem traktu.

Vsaka kapsula vsebuje:
Kompleks mikroorganizmov**:

Bifidobacterium animalis subscp. lactis (A026): 6 milijard k.e.*

Lactobacillus paracasei (A234): 4,5 milijard k.e.*

Bifidobacterium breve (A055): 3 milijarde k.e.*

Lactobacillus gasseri (A237): 3 milijarde k.e.*

Bifidobacterium longum subsp. longum (A027): 1,17 milijarde k.e.*

Bifidobacterium bifidum (A058): 0,9 milijarde k.e.*

Lactobacillus rhamnosus (A119): 3 milijarde k.e.*

Lactobacillus rhamnosus (A193): 3 milijarde k.e.*

Lactobacillus acidophilus (A118): 1,5 milijarde k.e.*

Lactobacillus plantarum (A138): 1,5 milijarde k.e.*

Lactobacillus casei (A179): 0,9 milijarde k.e.*

Lactobacillus reuteri (A113): 0,9 milijarde k.e.* Lactobacillus lactis (A328): 0,6 milijarde k.e.* Bifidobacterium longum subscp. infantis (A041): 0,03 milijarde k.e.* *k.e.=kolonijske enote (žive kulture mikroorganizmov)
** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine:

Kompleks mikroorganizmov, emulgator (škrob), prevleka tablete (vodotopna celuloza), inulin, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), naravni konzervans (askorbinska kislina), naravno barvilo (titanijev dioksid)

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Ob pojavu močnejših prebavnih motenj se posvetujte z zdravnikom.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Jamieson Multi for Kids, 60 bonbonov

14,78 €

HemoClin gel proti hemoroidom, 45 mL

16,50 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Oznakajamieson
Vsebujemikroorganizme, probiotiki

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.