Jasmin premium blazinice

Izredno mehke in vpojne blazinice iz 100 % bombaža z vrhnjo in spodnjo stranjo blazinic iz lahkega flisa in polnilom med njima iz kakovostne bombažne vate. Izredno mehke in vpojne blazinice iz 100 % bombaža z vrhnjo in spodnjo stranjo blazinic iz lahkega flisa in polnilom med njima iz kakovostne bombažne vate.
420191 16014

Ocene in mnenja

Opis

Nove blazinice za nego obraza Jasmin PREMIUM s prefinjeno teksturo so namenjene ženskam, ki cenijo kakovost in obožujejo mehkobo 100 % bombaža

Blazinice Jasmin Premium imajo širok spekter uporabe:
- nega oskrbovancev in bolnikov,
- za vsakodnevno osebno nego telesa,
-za uporabo v kozmetiki,
- za nego otrok.

Izredno mehke in vpojne blazinice iz 100 % bombaža z vrhnjo in spodnjo stranjo blazinic iz lahkega flisa in polnilom med njima iz kakovostne bombažne vate. Blazinice se ne muckajo in ne puščajo vlaken.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

dravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če se čutite priklenjene na pisalno mizo, se verjetno tudi ne prehranjujete dobro.

Zamujate tudi življenjske radosti ter izkušnje in odnose, ki vam lahko krepijo zdravje in srečo v prihodnjih letih. V neki študiji 1 000 žensk so raziskovalci ugotovili, da so se tiste, ki so bile poročene z deloholiki, pogosteje ločile in imele manj veselih čustev o svojem odnosu.

Potrebno je samo eno: prepričajte se, da morate to narediti. Pol bitke je v vaši glavi. Kot pri vseh navadah ali zasvojenostih - ko se enkrat iskreno posvetite reševanju te težave in si znova pridobite nekdanje ravnovesje - je sprememba preprost proces korak za korakom, pri katerem lahko merite napredek in izid.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja