Favn Arganovo olje - hladno stiskano, 50 mL

Favn Arganovo olje - hladno stiskano olje je kakor nalašč za vse, ki radi uporabljajo visoko kakovostna olja. Favn Arganovo olje - hladno stiskano olje je kakor nalašč za vse, ki radi uporabljajo visoko kakovostna olja.
498858 15438

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Daša **** 22. 08. 2019 11:04
Zelo dober izdelek, odpravi suho kožo. Z njim smo rešili zimski izpuščaj pri malčku. Sama ga uporabl... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Favn Arganovo olje - hladno stiskano olje je kakor nalašč za vse, ki radi uporabljajo visoko kakovostna olja.

Hladno stiskanje olj je zelo primeren postopek, aj tekom procedure mešanice ne segrevamo, zato sestavine ostajajo aktivne. Arganovo olje ima številne prednosti, ob nanosu na kožo le-to globinsko nahrani ter ohranja njeno lepoto. Deluje celo malenkostno anti age.

Izdelek vsebuje pra  tako F vitamin ter vitamin A, ki pripomoreta k lepšemu izgledu kože ter njeni zaščiti. Vitamin E je poznan močan antioksidant, ki kožne celice zaščiti pred delovanjem prostih radikalov.

Arganovo olje se prideluje ter predeluje predvsem na področju Maroka in sice v severni Afriki. Kakovostno arganovo olje je tako primerno kot dodatek najrazličnejšim kozmetičnim preparatom. Njegova prisotnost omogoča, da je kozmetičen izdelek izjemno obogaten s šteilnimi negovalno-hranljivimi komponentami, ki kožo zaščitijo ter globinsko nahranijo.

Arganovo olje tako vsebuje predvsem vitamin E, fenoli, karoteni in esencialne maščobne kisline.

Izdelek ob rednih nanosih povečuje elastične lastnosti kože in jo povrne v normalno stanje. Arganovo olje je 100% naravno hranilo, ki je namenjeno vsem s pustim izgledom kože obraza ter postaranim videzom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

1. PRISTNOST

Moje razpoloženje je spremenljivo in odvisno od okoliščin zunaj in znotraj mene. Pokažem ti svoja čustva in razpoloženja in želim, da mi tudi ti pokažeš svoja. Želim, da drug drugemu kaževa ogledalo in se s tem drug od drugega učiva. Rečeš mi lahko, kaj misliš, povej mi pa, kako čutiš, da se bova sporazumela. Ničesar nimam za bregom in ti jasno predstavljam svoj značaj in svoje namere. Imam polno napak in pomanjkljivosti - sem pač le človek, ne bog.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lovea proizvodi Lovea proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov