Jericho BODY darilni paket 2013/14

<p>Razvajajte se z izdelki Jericho.</p>

Razvajajte se z izdelki Jericho.

498203 4994

Ocene in mnenja

Opis

Več o vsebini darilnega paketa na sledečih povezavah:


Jericho milo iz črnega blata 125 g
+
Jericho maslo za telo z vonjem vanilije, 200 g

Z uporabo 100% naravnega mila iz črnega blata bo vaša koža kmalu dobila nov sijaj. Črno blato z visoko vsebnostjo mineralov in elementov Mrtvega morja deluje na kožo regenerativno, jo temeljito očisti in ne izsuši.

Milo je primerno za nego mastne in aknaste kože, pa tudi kot naravno sredstvo za čiščenje obraza. V zimskem času je posebej pomembno, da po kopanju kožo dobro nahranimo. Maslo za telo z vonjem vanilje bogato navlaži in revitalizira grobo kožo, ter ji povrne elastičnost. Idealno je za nego suhe kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Koga lahko bolezen prizadene?
Na začetku zaradi golše funkcija žleze ni prizadeta. Najpogostejša oblika golše je golša zaradi pomanjkanja joda. Pogostost je odvisna predvsem od tega, kako osiromašena je določena regija z jodom. V srednji Evropi je bilo 10 do 50 odstotkov ljudi prizadetih zaradi pomanjkanja joda, če se joda ni dodajalo določenim prehrambnim izdelkom (jodirana jedilna sol). Pri približno 3 odstotkih prebivalstva pa pomanjkanje joda ni vzrok za golšo, temveč je vzrok v nezadostnem privzemanju joda s strani ščitnice. Ženske so približno od tri- do petkrat bolj pogosto prizadete v primerjavi s svojimi moškimi vrstniki. Bolezen se največkrat pojavi v drugi in tretji življenjski dekadi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho akcija Jericho akcija
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja