Jordan Step by Step 3 zobna ščetka za otroke

Posebne ščetine zobne ščetke Jordan Step by Step 3 so bile razvite posebej za čiščenje mlečnih in stalnih zob. Posebne ščetine zobne ščetke Jordan Step by Step 3 so bile razvite posebej za čiščenje mlečnih in stalnih zob.
478326 15738

Ocene in mnenja

Opis

Posebne ščetine zobne ščetke Jordan Step by Step 3 so bile razvite posebej za čiščenje mlečnih in stalnih zob.

Jordan Step by Step 3 je bila zasnovana za otroke med 6. in 8. letom starosti, ko izpadajo mlečni zobje in pospešeno rastejo stalni.

Izdelek je na voljo v različnih barvah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zavest o sebi je tudi avtosugestivna sposobnost oblikovanja podobe o sebi, kar vpliva na življenjsko učinkovitost, saj skuša mladostnik ozavestiti nekaj, kar je bilo zunaj zavesti. Nezavedno je namreč zelo obširno - veliko bolj, kot si predstavljamo. Mladostnik naj se uči z izbranimi gesli in samodopovedovanjem spremeniti prevladujočo miselnost. Ljudje smo namreč sposobni vplivati na lastno zavest in jo »očistiti« neustreznih vedenjskih vzorcev. Pri tem ne gre za širjenje zavesti na zunajčutno doživljanje, za telepatske sposobnosti ali napovedovanje prihodnosti, pač pa za urjenje zavesti, da bi mladostnik obvladoval sebe tukaj in zdaj ter s tem izboljšal svoj življenjski slog. Gestalt pojmuje duhovni pristop kot sposobnost doživljanja nekega dogajanja brez mističnih vsebin.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jordan Jordan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja