x
Vse kategorije
Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem, 75 mL
Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem, 75 mL
Oceni izdelek in zasluži
4.3 3

Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem, 75 mL

Proizvajalec: Omega Pharma

Jungle Formula zaščita proti komarjem je učinkovito pršilo za zaščito pred žuželkami s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito.

Cena: 7,98 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavakomarji

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Maja*** | 2. 11. 2017 15:24
Učinkovita zaščota
Jungle formulo - zaščitni sprej proti komarjem uporabljam na vsakem potovanju. Potujem namreč v oddaljene kraje, kjer priporočajo zaščito pred insekti z večjo stopnjo DEET, in ta izdelek to nudi. Komarji so me na potovanjih pustili na miru. Sem zadovoljna z izdelkom, ker je učinkovit in všeč mi je ker nima nekega izrazitega vonja, pa tudi nanos je enostaven. Sama tekočina pa se lepo vpije v kožo. Priporočam vsakemu, ki potrebuje takšno zaščito. Ni vam treba kupovati dragih izdelkov ,ker ta nudi to.
Janja*** | 27. 09. 2018 10:53
Odlična zaščita proti komarjem
Jungle Formulo Maximum sem kupila zaradi potovanja na Tajvan. Kar nekaj časa sva  se s fantom zadrževala v naravi in sem želela zaščito, ki bo res delovala. Na srečo tam sploh nisva imela problemov s komarji ali drugimi insekti, zato pa je ta zaščita prišla še kako prav doma, kjer je letos kar mrgolelo komarjev. Piki komarjev so zame izjemno neprijetni, saj se mi po piku ponavadi pojavijo večje rdeče bule, ki rabijo kar nekaj časa da izginejo. Na srečo me je letos reševal ta odličen sprej, zato nisem imela veliko problemov s piki. Definitivno priporočam nakup, saj deluje dosti bolje kot navadni repelenti proti komarjem. Drugo leto spet naročim.
Borut*** | 5. 11. 2018 19:44
V mojem primeru nima nikakršnega učinka
V poletnih mesecih sem naročil dva kosa tega repelenta, saj se zaradi masovne prisotnosti tigrastih komarjev sploh več ni dalo normalno živeti. Nasprejal sem se in šel ven, tigrasti komarji so me pa zbodli prav na mesto nanosa in še povsod okrog. Težko ocenim ali so tigrasti komarji že odporni na to, ali imam v sebi kaj takšnega, da jih privabim ali pa je bilo kaj narobe s serijo polnjenja. Sem pa zadovoljen z zalogo in odzivnostjo lekarne; nekaj najboljšega kar lahko obstaja.

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv v priponki!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki!

Jungle Formula zaščita proti komarjem je učinkovito pršilo za zaščito pred žuželkami s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito.

Karakteristike Jungle Formula zaščite proti komarjem

- s prijetnim vonjem.

- 9 ur učinkovite zaščite pred komarji z samo enim nanosom.

- odbija vse vrste komarjev vključno s tigrastim komarjem.

- idealen za uporabo na tropskih območjih, območjih z jezeri, v gozdovih, in kadar potrebujete dodatno zaščito.

- za uporabo na območjih z velikim tveganjem za okužbo z malarijo in ostalimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke.

- za uporabo pri odraslih in otrocih starejših od 17 let.

Uporaba Jungle Formula zaščite proti komarjem

Previdno in enakomerno nanesite na izpostavljene predele kože, ki potrebujejo zaščito.

Pri nanosu na kožo obraza izdelek najprej nanesite na dlan in nato razmažite po obrazu. Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Po potrebi izdelek nanesite tudi do večkrat dnevno in nanose ponovite, da bo zaščita še posebej če se nahajate v trošskih krajih zares maksimalna.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Komarji, zika in nevarne bolezni!

Bližajočo poletno sezono in zaščito pred insekti bo zagotovo zaznamovala tudi okužba Zika virusa, ki jo je Svetovna zdravstvena organizacija (WorId Health m Organisation, v nadaljevanju WHO) februarja letos razglasila kot epidemijo. Poznavanje... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavakomarji

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.