Junior-angini, 24 pastil

Namenjen za bolečine v grlu. Namenjen za bolečine v grlu.
581631 9741

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
mihaela **** 28. 01. 2013 01:00
naši otroci ga imajo radi,ker je dobrega okusa.Ter učinkovit pri bolečinah v grlu. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Namenjen za bolečine v grlu obdajo sluznico ust in žrela z zaščitno oblogo.
 
Pastile za grlo junior-angini so medicinski pripomoček, ki ščiti sluznico ust in žrela, zlasti pri bolečinah v grlu. Z raztapljanjem pastile v ustih se učinkovine enakomerno porazdelijo po sluznici. 
Naravni islandski lišaj tvori zeliščno zaščitno oblogo, medtem ko cink in kalcijev pantotenat negujeta in ščitita sluznico ust in žrela. Cink obenem tudi krepi delovanje imunskega sistema. Pastile so po svoji obliki posebej pripravljene za otroke, starejše od 4 let. Ne vsebujejo umetnih sladil in so prijetnega jagodnega okusa, ki je otrokom še posebej všeč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hripavost

Kateri so načini zdravljenja?
Način zdravljenja hripavosti je odvisen od njenega vzroka. V vseh primerih svetujemo glasovni počitek, vlaženje sluznice in izogibanje kajenju, alkoholu, kavi, gaziranim pijačam in močno začinjenim jedem.

Akutna bakterijska vnetja se zdravi z ustreznimi antibiotiki. V primeru zatekanja želodčne vsebine v spodnji del žrela (gastroezofageaIni refluks) se hripavost zdravi z zdravili, ki nevtralizirajo ali zmanjšujejo nastajanje želodčne kisline. Bolnikom se v tem primeru svetuje, da jedo manjše obroke večkrat na dan in da po obrokih ne ležijo. Hripavost zaradi pretirane uporabe glasilk se zdravi z učenjem pravilne tehnike govora pri foniatru. Če so na glasilkah že formirani vozliči, je uspešna kirurška odstranitev nastalih sprememb.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Klosterfrau Klosterfrau
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja