Acerola vitaminski napitek - prah, 200 g

<strong>Acerola vitaminski napitek predstavlja koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov. <br></strong> Acerola vitaminski napitek predstavlja koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.
537012 14337

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Acerola vitaminski napitek predstavlja koncentriran prah acerole, ki je obogaten z vitaminom C, ki velja kot eden najmočnejših antioksidantov.

Acerola je sadež, ki ga najdemo predvsm v predelih srednje in tropske Amerike - Brazilije. Sadež acerole raste v predelih amazonskega gozdain velja za sadež, ki je obogaten z visokimi vsebnostmi vitamina C.

Vitamin C je za človeško preživetje izrednega pomena. Človeški organizem tega močnega antioksidanta ne proizvaja (vitamin C je poznan kot močan antioksidant) samo, pač pa ga je primoran pridobivati iz rastlinskih virov. Rastline so to vrsto antioksidativne zaščite razvile čez milijone evolucijskih let.

Acerola je za pridobivanje vitamina C idealen sadež, z manjšim vnosom tega sadeža človeški organizem pridobi zadostne količine tega antioksidanta.

Antioksidanti imajo izredno pomembno vlogo, saj zaščitijo telesne celice pred oksidativnim propradom le-teh.

Acerola je poznana predvsem po visoki vsebnosti vitamina C, med drugim pa vsebuje tudi provitamin A, B2 vitamin, železo, fosfor in druge mikroelemente.

Splošen pomen vitamina C

- krepljenje imunskega sistema in antioksidativna zaščita
- sodelovanje v številnih procesih v telesu

Uporaba Acerola napitka

Prašek vsebuje priloženo merico - odmerite po 1/2 priložene merice, rztopite v vodi, premešajte in izpijte. S tako pripravljenim napitkom boste dnevno pokrili več kot 200 % potreb po vitaminu C - ker pa je vitamin C vodotopen vitamen, tega že naslednji dan nadomestite z naslednjim odmerkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »V mojih ušesih gre za protislovje. (Smeh) To je nekakšno delno zaupanje. In ne morem reči, ali je to prav ali narobe. Le iz izkušenj, ki jih imam z mladimi, lahko rečem, da je zaupanje od vsega najpomembnejše. In tega starševskega zaupanja najstniki ne potrebujejo takrat, ko gre vse v redu, temveč takrat, ko ne gre v redu. Hkrati pa zaupanje ne pomeni: Zdaj bom naredila tako, kot moja stara mislita, da bi morala narediti.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Globalis Globalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov